Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Porsche Exclusive ασχολήθηκε και με το υβριδικό μοντέλο, στο οποίο έδωσε αρχικά ένα εντυπωσιακό μεταλλικό μωβ χρώμα.

H εργοστασιακή Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo διατίθεται προς παραγγελία με την τιμή της να ξεκινά από τα 188.592 ευρώ.

Νέο «έργο» της Porsche Exclusive

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Μετά την Macan η οποία έπεσε στα χέρια της Porsche Exclusive, ήρθε και η σειρά ενός ακόμα μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Ο λόγος για την Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo.

Η Porsche Exclusive ασχολήθηκε και με το υβριδικό μοντέλο, στο οποίο έδωσε αρχικά ένα εντυπωσιακό μεταλλικό μωβ χρώμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης, οι οποίες έχουν ένα πράσινη ανοιχτή απόχρωση.
 
Ωστόσο οι αλλαγές δεν σταμάτησαν στο εξωτερικό μέρος, παρά έλαβαν θέση και στο εσωτερικό. Όπως μπορούμε να δούμε στη καμπίνα τα καθίσματα έχουν ντυθεί με άσπρο και μαύρο δέρμα, με το σήμα της εταιρεία να βρίσκεται ανάγλυφο στα προσκέφαλα, ενώ στο ταμπλό οι αεραγωγοί έχουν βαφτεί στο χρώμα του αμαξώματος.
Σε ότι αφορά την ισχύ, η Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo έχει κάτω από το καπό έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 550 ίππους και σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα, η συνολική δύναμη ανέρχεται στους 680 ίππους και 850 Nm ροπής.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η εργοστασιακή Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo διατίθεται προς παραγγελία με την τιμή της να ξεκινά από τα 188.592 ευρώ, ενώ σε ότι αφορά την Αμερική το κόστος απόκτησης κάνει εκκίνηση από τα 188.400 δολάρια.    

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO