ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Θα επωφεληθεί από μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα στην οποία θα βασίζονται και οι Σειρές 1 και 2, Χ1 και i3 της BMW.

Νέο crossover από MINI;

1.891 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η MINI ετοιμάζεται να προσφέρει στους φίλους της ένα νέο crossover κάτω από το Countryman. Πότε το αναμένουμε; Mε τι μοτέρ;

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει τα σχέδια της MINI για την ανάπτυξη ενός ολοκαίνουριου μοντέλου σε αμάξωμα crossover που στην οικογένεια της μάρκας θα τοποθετηθεί κάτω από το Countryman.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το νέο crossover αναμένεται να αργήσει να κάνει ντεμπούτο με τις προβλέψεις να αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμο το 2021. Ωστόσο, θα επωφεληθεί από μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα στην οποία θα βασίζονται και οι Σειρές 1 και 2, Χ1 και i3 της BMW με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι το μήκος του θα ξεπεράσει τα 4 μέτρα. Τέλος, όσον αφορά το κινητήριο του σύνολο, πηγές αναφέρουν ότι θα είναι πλήρως ηλεκτρικό.
 
Από την πλευρά του, ο Peter Schwarzenbauer μέλος του συμβουλίου της BMW σημείωσε: « Eνα μικρό SUV είναι σίγουρα μια κατηγορία που είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση προς αυτήν την κατεύθυνση». Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι η MINI δεν πρόκειται να προσφέρει κάποιο 7θέσιο μοντέλο μεγαλύτερο του Countryman καθώς κάτι τέτοιο «δεν θα ταίριαζε με το DNA της ΜΙΝΙ».

Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να δείτε από την MINI;
 

Hyundai
FIRESTONE ROADHAWK2