Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο για Mercedes-Maybach

Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο για Mercedes-Maybach

1.564 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2021)

Το υπερπολυτελές brand της Mercedes-Mayabach ανακοίνωσε ότι ένα νέο, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο την 1η Δεκεμβρίου.

Στροφή στην «πράσινη» μετακίνηση αλλά με φουλ πολυτέλεια

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Είναι το δεύτερο πρωτότυπο της γερμανικής εταιρίας που πρόκειται να παρουσιαστεί στη Έκθεση η οποία θα λάβει χώρα στην γερμανική πόλη, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί η παρουσίαση ενός πολυτελούς ηλεκτροκίνητου SUV, για το οποίο ωστόσο είναι ακόμα θολό το τοπίο για το αν θα βγει στην παραγωγή.
 

Συνεργασία με σχεδιαστή μόδας για την δημιουργία του νέου προτζεκτ

Με το όνομα «Project Maybach» θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση και θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Διευθυντή του σχεδιαστικού τμήματος της Mercedes, Gorden Wagener, και του σχεδιαστή μόδας, Virgil Abloh. Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για προηγούμενο πρότζεκτ παρουσιάζοντας μία διαφορετική G-Class με το όνομα «Geländewagen».
 

100 χρόνια Mercedes-Maybach

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο μέχρι στιγμής, με τον κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων να δηλώνει πως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο από την Mercedes-Benz. Μάλιστα, οι άνθρωποι της γερμανικής premium φίρμας διατείνονται πως το νέο μοντέλο θα προσδιορίσει από την αρχή την έννοια της πολυτέλειας, αναβαθμίζοντάς την σε άλλο επίπεδο. Η αλήθεια είναι πως, αναμένουμε να δούμε κάτι εντυπωσιακό αφού η εταιρία γιορτάζει την εκατοστή επέτειο της, ως εκ τούτου είναι λογικό να ψάχνει τρόπους να κάνει την έκπληξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

KIA
NISSAN