Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανακοινώνει η Mazda!

Νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανακοινώνει η Mazda!

1.379 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2022)

Η Mazda θα αποκαλύψει νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων αναμένεται να τροποποιήσει και την στρατηγική της για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο

Σημαντικές πληροφορίες για τις μελλοντικές κινήσεις της Mazda αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο Νοέμβριο. Η φίρμα με έδρα τη Χιροσίμα αναμένεται να αποκαλύψει ένα ενημερωμένο μεσοπρόθεσμο σχέδιο, η υλοποίηση του οποίου πιστεύεται ότι μεταξύ άλλων θα βελτιώσει την στρατηγική της για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μέσα στο Νοέμβρη οι ανακοινώσεις

Η Mazda αρχικά επρόκειτο να ανακοινώσει το πλάνο της την περασμένη άνοιξη, όμως τα δεδομένα άλλαξαν μετά την πανδημία, τα συνεχιζόμενα lockdown στην Κίνα, τη συνεχιζόμενη αναταραχή στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και φυσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Έτσι η ανακοίνωση του νέου πλάνου πήρε παράταση. Η Mazda σε πρώτη φάση θα ανακοινώσει τα οικονομικά κέρδη δεύτερου τριμήνου στις 10 Νοεμβρίου και το ενημερωμένο επιχειρηματικό σχέδιο αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέχρι το τέλος του μήνα.

Μεγαλύτερη κερδοφορία με λιγότερα οχήματα

Το νέο πλάνο έρχεται καθώς η Mazda ετοιμάζει την κυκλοφορία μιας σειράς νέων crossover, των CX-70 και CX-90 στις Ηνωμένες Πολιτείες και των CX-60 και CX-80 για την Ευρώπη, την Ιαπωνία και άλλες αγορές. Παράλληλα η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ανακτά τη χαμένη παραγωγή που αντιμετώπισε νωρίτερα μέσα στο χρόνο, δίνοντας προτεραιότητα στην κατασκευή των crossover, που προσφέρουν υψηλότερο περιθώριο κέρδους και προορίζονται για τη βασική αγορά των ΗΠΑ. Το στοιχείο αυτό θα συνεχιστεί και στο νέο πλάνο της εταιρείας, που θα δώσει προτεραιότητα στα έσοδα ανά όχημα και την κερδοφορία έναντι του όγκου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Autotriti.gr