Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα Jaguar θα δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την κάμπριο έκδοση της F-Type και θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood στις 11 Ιουλίου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Jaguar θα δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την κάμπριο έκδοση της F-Type και θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood στις 11 Ιουλίου.

Νέο μοντέλο από τη Jaguar

1.852 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2013)

Στο Goodwood Festival of Speed θα παρουσιάσει η Jaguar ένα νέο μοντέλο της, το οποίο θα βασίζεται στην F-Type cabrio. Μαζί θα ντεμπουτάρουν και τα XFR-S, XJR και XKR-S GT.

Η Jaguar επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, το οποίο ξεκινά στις 11 Ιουλίου, με τρία νέα μοντέλα της κι ένα «μυστηριώδες» καινούργιο supercar, για το οποίο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Αυτό που δημοσιοποιήθηκε είναι ότι η νέα Jaguar θα δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από την κάμπριο έκδοση της F-Type και ότι θα την οδηγήσει ο επικεφαλής μηχανικός του νέου project, Mike Cross.Μαζί με το συγκεκριμένο super μοντέλο η Jaguar θα φέρει στο Goodwood και τη νέα Jaguar XJR, με τον turbo V8 κινητήρα 5,0 λτ. και 550 ίππων.Παράλληλα, θα εμφανιστεί κι η περιορισμένης παραγωγής XKR-S GT, με απαράμιλλα οδικά χαρακτηριστικά, που θα οδηγήσει ο 6 φορές ολυμπιονίκης Sir Chris Hoy.Τέλος, η XFR-S με τις υψηλές επιδόσεις, που το πρωτότυπό της είχε παρουσιαστεί τον Μάρτιο, θα είναι κι αυτή παρούσα στο φεστιβάλ του Goodwood.Τέλος, η εταιρεία θα επιδείξει σε αυτήν την εκδήλωση, την XK 120, που οδηγήθηκε επτά ημέρες και επτά νύχτες το 1952 με μέση ταχύτητα πάνω από 161 χλμ./ώρα, την XJR-9, που είχε νικήσει σε αγώνα Le Mans και το μοναδικό πρωτότυπο XJ13.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda