Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το teaser του Renault Captur.

Νέο «μυστηριώδες» crossover από τη Renault

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2018)

Ένα νέο crossover αναμένεται να παρουσιάσει η Renault το προσεχές διάστημα. Δείτε περισσότερα για το μυστηριώδες μοντέλο.

Στην εισαγωγή ενός νέου crossover θα προχωρήσει η Renault, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα τα ΜΜΕ του εξωτερικού επικαλούνται διασταυρωμένες πληροφορίες από τρεις διαφορετικές πηγές, που λένε πως το νέο όχημα θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Duster Dacia.
 
Το crossover, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο προς το παρόν, λέγεται ότι θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της μάρκας στη Μόσχα, πριν από το τέλος του έτους και όπως όλα δείχνουν θα αποκαλυφθεί επισήμως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το 2018, που ξεκινά στις 29 Αυγούστου.
Το νέο μοντέλο της Renault λέγεται πως θα τοποθετείται στη γκάμα της γαλλικής φίρμας πάνω από το Captur και θα διατεθεί αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας.
 
Η έκδοση του Renault Captur στη ρωσική αγορά είναι βασισμένη πάνω σε μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας ΒΟ του Dacia Duster, όντας ελαφρώς μεγαλύτερη από το Ευρωπαϊκό Captur. Μάλιστα μία σημαντική διαφορά είναι πως η μοναδική έκδοση του μοντέλου στη Ρωσία είναι τετρακίνητη με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού.
 
Τέλος κάποιες ακόμα διαφορές του ρωσικού από το κανονικό Captur, είναι στα φωτιστικά σώματα, στη γρίλια, αλλά και στο κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς το σύστημα ψυχαγωγίας MediaNav του Duster και άλλων μοντέλων της Dacia αντί του R-Link.    

Peugeot - Toyota
moto