Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο pick-up θα ονομάζεται απλά «Pickup».
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο pick-up θα ονομάζεται απλά «Pickup».

Νέο pick-up από την Peugeot

6.180 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Οι φήμες ότι η Peugeot θα επέστρεφε στην κατασκευή ενός pick-up υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο πλέον είναι επίσημο, με τη γαλλική μάρκα να επανέρχεται στην συγκεκριμένη κατηγορία με ένα νέο μοντέλο.

Το νέο pick-up που θα ονομάζεται απλά «Pickup», θα κυκλοφορήσει μόνο στην ήπειρο της Αφρικής και ίσως στη μέση ανατολή, όπου και στο παρελθόν η μάρκα έχει παρουσιάσει αντίστοιχες προτάσεις, με τελευταία το Peugeot 504.

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου είναι συντηρητική.

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου είναι συντηρητική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η σχεδίαση του νέου μοντέλου είναι συντηρητική και όπως φαίνεται οι σχεδιαστές έδωσαν περισσότερη βάση στην απλότητα, χωρίς να έχουν τοποθετήσει «ιδιαίτερα» στοιχεία, που θα αναδείκνυαν το αμάξωμα.
Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται και τα μηχανικά μέρη, όπου εκεί υπάρχει ο κινητήρας diesel 2.5 λίτρων, που αποδίδει 115 ίππους και 280 Nm ροπή. Διαθέσιμο κιβώτιο είναι ένα χειροκίνητο πέντε ταχυτήτων με δυνατότητα λειτουργίας κοντών σχέσεων, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με κίνηση μόνο στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο όχημα θα έχει στάνταρ ABS, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, μπροστινούς αερόσακους και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο θα ανέρχεται στα 815 κιλά, με την καρότσα να είναι μήκους 1,4 μέτρων.

Οι πωλήσεις του Pickup θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβρη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN