ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι ιδιοκτήτες που έχουν ήδη όχημα τεχνολογίας Euro-6-b, θα τους αποσταλεί σχετική ειδοποίηση για την τροποποίηση του συστήματος  ECR.

Οι ιδιοκτήτες που έχουν ήδη όχημα τεχνολογίας Euro-6-b, θα τους αποσταλεί σχετική ειδοποίηση για την τροποποίηση του συστήματος ECR.

Νέο σύστημα ECR από Renault

3.150 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2016)

Με ένα νέο σύστημα αντιρρύπανσης ECR θα εφοδιάσει από τον Ιούλιο 2016, μειώνοντας τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου ακόμα και στο 50%. Ποια οχήματα αφορά και που θα απευθυνθούν οι ιδιοκτήτες τους;

Η Renault

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

σε επίσημή της ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, αποκάλυψε ότι θα εξοπλίσει τα diesel οχήματάτης με ένα νέο σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων ECR από τον Ιούλιο του 2016,προσφέροντάς τους το πλεονέκτημα της ακόμα μεγαλύτερης μείωσης των εκπεμπόμενωνοξειδίων του αζώτου.  Η μείωση θα φτάσειακόμα και σε ποσοστό της τάξης του 50% σε ορισμένα μοντέλα της με Euro-6-b τεχνολογίας κινητήρεςτης.

Μάλιστα η μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δηλώνει ότι δεν θα επηρεαστεί καθόλου η κατανάλωση καυσίμων προς τα πάνω, ή ηαπόδοση των κινητήρων της με την τοποθέτηση του νέου συστήματος στην αντιρρύπανση των οχημάτων της.

Υποσχέθηκε και για τους ιδιοκτήτες που θα έχουν ήδη παραλάβειοχήματα euro-6 μέχριτον Ιούλιο του 2016, θα έχουν την δυνατότητα τροποποίησης του συστήματοςαντιρρύπανσης, τοποθετώντας το νέο αυτό σύστημα δωρεάν από τους κατά τόπουςεπίσημους επισκευαστές της Renault.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ήδη προέβη σε δοκιμές τουνέου αυτού συστήματος από τον Ιούλιο του 2015. Με την προσθήκη αυτής της ενισχυμένης«παγίδας» η μείωση των εκπεμπόμενων οξειδίων του αζώτου μπορεί να φτάσει σεκάποιες περιπτώσεις οχημάτων της ακόμα καις το μισό. Περαιτέρω πληροφορίες απότην εταιρία για το σύστημα αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Renault βρίσκεται στην ανάπτυξη νέωντεχνολογιών για ακόμα περαιτέρω μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων από τα μελλοντικάτης οχήματα, με την δημιουργία συστημάτων που θα υπερκαλύπτουν προδιαγραφές Euro-6-d, τις οποίες θα εφαρμόσει στους νέας γενιάςκινητήρες της από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Οι ιδιοκτήτες που έχουν ήδη αποκτήσει όχημα τεχνολογίας Euro-6-b, θα τους αποσταλεί σχετική ειδοποίησηγια την τροποποίηση του συστήματος  ECR που ήδη διαθέτουν, από τουςκατά τόπους επίσημους εμπόρους και επισκευαστές του δικτύου Renault.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr