Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η τελευταία χρονικά teaser εικόνα που δημοσίευσε η Lexus.

Νέο teaser του ηλεκτρικού πρωτότυπου της Lexus

1.857 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2021)

Η Lexus εργάζεται πάνω σε ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο το οποίο θα παρουσιάσει σύντομα και στο πλαίσιο αυτό η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα teaser εικόνα του μοντέλου.

Πριν από περίπου δύο μήνες η Lexus είχε παρουσιάσει την πρώτη teaser εικόνα του νέου της concept που ετοιμάζει και αφορούσε το εμπρόσθιο μέρος του πρωτότυπου. Σήμερα η premium μάρκα της Toyota επιστρέφει με μία νέα εικόνα που δείχνει το πίσω μέρος. Όπως η πρώτη εικόνα έτσι και η νεότερη είναι σκοτεινές οπότε και δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα. Ωστόσο είναι εμφανές πως εκτός από τα φωτιζόμενα γράμματα «Lexus» στην πίσω πόρτα, βλέπουμε επίσης τα πολύ λεπτά LED φώτα, όπως και ένα αεροδυναμικό πτερύγιο στη μέση του πίσω παρμπρίζ.


Η πρώτη εικόνα.

Η πρώτη εικόνα.

 
Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που υπάρχουν δεν είναι πολλές ωστόσο γνωρίζουμε πως το πρωτότυπο αυτό θα δείξει την σχεδιαστική εξέλιξη των μελλοντικών οχημάτων της Lexus, ενώ θα πιθανότατα θα πρόκειται για ένα SUV που θα μοιάζει με το LF-30 και θα βασίζεται στην πλατφόρμα e-TNGA. Η αποκάλυψη του concept δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ (υπολογίζεται στις αρχές της άνοιξης), όπως και η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αργότερα το 2021.
 
Όποτε και να συμβεί, το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με το νέο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης Direct4, το οποίο η Lexus αναφέρει ότι θα είναι βασικό χαρακτηριστικό για να διασφαλιστεί ότι τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας προσφέρουν «μοναδική δυναμική απόδοση». 
 
Το σύστημα Direct4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ηλεκτρικά όσο και σε υβριδικά αυτοκίνητα. Στα ηλεκτρικά κάθε άξονας συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ ο Takashi Watanabe, επικεφαλής μηχανικός της Lexus δήλωσε ότι το σύστημα Direct4 θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί σε υβριδικά μοντέλα, με τον κινητήρα βενζίνης να στέλνει την ισχύ στον μπροστινό άξονα, τη στιγμή που ο πίσω άξονας κινείται από το ηλεκτρικό μοτέρ για να επιτυγχάνεται τετρακίνηση.

FORD
EPEKTASI EGGYHSHS