Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο νέος 1,6 λτ. Energy dCi Twin Turbo αποδίδει 160 ίππους και 380 Nm ροπής.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο νέος 1,6 λτ. Energy dCi Twin Turbo αποδίδει 160 ίππους και 380 Nm ροπής.

Νέος 1,6 λτ. Energy dCi Twin-Turbo 160 ίππων από τη Renault

4.746 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2014)

Η Renault αποκάλυψε έναν νέο 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους και είναι – σύμφωνα με την εταιρεία- 25% οικονομικότερος και «καθαρότερος» σε σχέση με τον 2λιτρο.

Ο νέος 1,6 λτ. Energy dCi Twin Turbo αποδίδει 160 ίππους και 380 Nm ροπής, με τη γαλλική φίρμα να αναφέρει ότι προσφέρει την απόδοση ενός 2λιτρου μηχανολογικού συνόλου. Επίσης, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων κατά 25%. 
Η τεχνολογία «Twin Turbo» χαρίζει στο νέο κινητήρα ένα δυνατό «τράβηγμα» χάρη στα δύο τούρμπο που εφοδιάζεται. Έτσι, στις χαμηλές στροφές λειτουργεί ο πρώτος υπερτροφοδότης, ενώ στις μεσαίες-υψηλές στροφές αναλαμβάνει «δράση» ο δεύτερος, ενώ –παράλληλα-προσφέρει μία ομαλή και πολιτισμένη λειτουργία. Επίσης, η Renault εφάρμοσε αρκετές τεχνολογίες από το χώρο της Formula 1, μιας και η γαλλική φίρμα εφοδιάζει τις περισσότερες ομάδες στο grid με δικά της μοτέρ. Πιο συγκεκριμένα, οι τεχνολογίες αυτές αφορούν το σύστημα ψύξης και τη μείωση της τριβής.
Τέλος, ο νέος πετρελαιοκινητήρας πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και η γαλλική εταιρεία έχει στα σχέδιά της να τοποθετεί τον εν λόγω κινητήρα σε μεσαία και μεγάλης κατηγορίας αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
OPEL