Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η τεχνολογία SYNC3 θα λανσαριστεί και στο νέο SUV της μάρκας, Ford Edge.

Η τεχνολογία SYNC3 θα λανσαριστεί και στο νέο SUV της μάρκας, Ford Edge.

Νέος εξοπλισμός Ford

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2016)

Τα νέα Mondeo, S-MAX και Galaxy διατίθενται πλέον με σύστημα SYNC3 και αναβαθμισμένους diesel κινητήρες με βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Το SYNC 3 επιτρέπει τη σύνδεση ενός κινητού τηλεφώνου smartphone με το αυτοκίνητο και προσφέρει έλεγχο των συστημάτων του αυτοκινήτου όπως το ραδιοCD, το σύστημα πλοήγησης και κλιματισμού, αλλά και των συνδεδεμένων smartphones με απλές φωνητικές εντολές. Με την τεχνολογία του SYNC3 θα λανσαριστεί και το νέο Ford Edge, που αποτελεί το μεγάλο SUV της μάρκας. 
Το SYNC3 χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ταχύτητα, απλούστερες εντολές και υποστηρίζει πέντε επιπλέον γλώσσες. Πιέζοντας απλά ένα κουμπί και λέγοντας «I need a coffee», «I need petrol» και «I need to park», οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν γειτονικές καφετέριες, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων, και να βρίσκουν σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία.
Χάρη στην οθόνη αφής 8 ιντσών οι οδηγοί μπορούν να χειρίζονται το σύστημα όπως το smartphone τους. Οι χρήστες iPhone μπορούν να ενεργοποιούν το Apple CarPlay, και οι χρήστες Android αντίστοιχα το Android Auto, δύο λειτουργικά συστήματα ειδικά σχεδιασμένα γι` αυτούς τους τύπους smartphones. Το λογισμικό αναβαθμίζεται ασύρματα μέσω Wi-Fi.
Το SYNC 3 προσφέρει επίσης τη λειτουργία SYNC AppLink που επιτρέπει την ενεργοποίηση με απλές φωνητικές εντολές μιας σειράς εφαρμογών για smartphone που για πρώτη φορά τώρα περιλαμβάνει:
  • MyBoxMan – «Συνεργατική» εφαρμογή μεταφοράς πακέτων
  • HearMeOut – Κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε τη φωνή σας και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν
  • AccuWeather – Εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για τις τελευταίες καιρικές συνθήκες
  • Cadena SER – επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε προγράμματα του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER
  • Los 40 Principales – Ραδιοφωνικό δίκτυο μουσικής

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr