Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κάτω από 30 χιλιάρικα υπάρχουν 2 εκδόσεις του Qashqai με 140 άλογα

1.074 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2024)
Η 12βολτη υβριδική τεχνολογία του Qashqai επιτελεί σημαντικό έργο ειδικά στις χαμηλές ταχύτητες και στην ενίσχυση της ροπής όταν απαιτηθεί.
4 Φωτογραφίες »

Η 12βολτη υβριδική τεχνολογία του Qashqai επιτελεί σημαντικό έργο ειδικά στις χαμηλές ταχύτητες και στην ενίσχυση της ροπής όταν απαιτηθεί.

Κάτω από τα 30 χιλιάρικα (29.990 ευρώ) τοποθετείται η εισαγωγική έκδοση του ανανεωμένου Nissan Qashqai, του οικογενειακού SUV που ίδρυσε ένα ολόκληρο segment (πωλείται και το προ-ανανέωσης, ακόμη πιο φθηνό).


Στην καμπίνα του Nissan Qashqai η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση.
4 Φωτογραφίες »

Στην καμπίνα του Nissan Qashqai η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση.

 
Και παρότι μιλάμε για βασική έκδοση, οι εξοπλιστικές παροχές της «βασικής» Unique αντιστοιχούν στην απερχόμενη Acenta. Και μάλιστα περιλαμβάνει επιπρόσθετα κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών, κάμερα όπισθεν, LED εσωτερικό φωτισμό, ηχοσύστημα με 6 ηχεία, τη σουίτα διασυνδεσιμότητας Nissan Connected Services, ενώ ενσωματώνει και όλα τα υποχρεωτικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας βάσει του GSR2. Δηλαδή όλες τις τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, από σύστημα αναγνώρισης κόπωσης του οδηγού, μέχρι σύστημα τυφλής γωνίας (περισσότερα για το στάνταρ εξοπλισμό του Nissan Qashqai ΕΔΩ).
 
Κάτω από το καπό της entry-level έκδοσης του Nissan Qashqai βρίσκεται ο 1,3 turbo βενζινοκινητήρας που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 12V. Το εν λόγω σύνολο έχει απόδοση 140 ίππους και μέγιστη ροπή 240 Nm σε αρκετά μεγάλο εύρος στροφών, που σημαίνει πως δε χρειάζεται να έχετε συχνή επαφή στον ακριβή επιλογέα του 6τάχυτου κιβωτίου.

Πόσα «καίει» & πόσο ευρύχωρο είναι το Nissan Qashqai;

Στο πεδίο των μετρήσεων, το ήπια υβριδικό Nissan Qashqai έχει καλή για τον ανταγωνισμό μέση πραγματική κατανάλωση, γύρω στα 7,5 λτ./100 χλμ., ενώ στα υπέρ του βάζουμε και το πολύ μεγάλο ρεζερβουάρ (55 λτ.). Από εκεί και πέρα, το Qashqai, ως οικογενειακό SUV, είναι πολύ ευρύχωρο και ικανό να καλύψει τις ανάγκες μίας μέσης οικογένειας. Ενδεικτικά θα πούμε ότι έχει πορτ-μπαγκάζ 504 λτ., όπου βάζεις μέχρι και 5 μεγάλες βαλίτσες.

Στο δρόμο: Και κρατάει (καλό στο Elk Test) & δεν τσαλακώνει (ποιότητα κύλισης)

Όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά, το Nissan Qashqai συνδυάζει την ασφάλεια με την άνεση. Αρχικά, το Nissan Qashqai έχει μία από τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας στο Elk Test, με πετυχημένη ταχύτητα ολοκλήρωσης της δοκιμασίας στα 77 χλμ./ώρα. Με κριτήριο, δηλαδή, το test αποφυγής κινδύνου το μικρομεσαίο SUV της Nissan έχει το στήσιμο να «στρίψει» με πολλά, μα και να παραμείνει εντός της πορείας - τροχιάς του.
 
Ταυτόχρονα, το Nissan Qashqai δίνει μια αίσθηση από premium κατασκευές χάρη στην εξαιρετική ποιότητά κύλισης. Αιτία για αυτό η ησυχία εντός της καμπίνας, όπου ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες περιορίζεται πολύ αποτελεσματικά ο θόρυβος από τον αέρα και την κύλιση. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις μας, καθώς το ανανεωμένο Qashqai με το παχύτερο μπροστινό τζάμι (από 3,6 στα 4,6 χλστ.) είναι πλέον το πιο ήσυχο μικρομεσαίο SUV στα 120 χλμ./ώρα (66,7 dB).

Nissan Qashqai 1,3T Hybrid 140 PS M/T 2WD: Πόσα κερδίζω με το νέο χρηματοδοτικό;

Επιλέγοντας το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Nissan στην παραπάνω έκδοση κινητήρα και το εξοπλιστικό πακέτο Unique (αξία στα 30.540 ευρώ με μεταλλικό χρώμα) η δόση διαμορφώνεται στα 410 ευρώ τον μήνα, έναντι 452 ευρώ τον μήνα που θα ήταν η δόση με το τρέχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα επιτοκίου 7.9%. Έτσι, το συνολικό όφελος για τον πελάτη στην 4ετια διαμορφώνεται σε 2.016 ευρώ.

Σελίδα 1Nissan στα 30 χιλιάρικα: Ποια μοντέλα είναι;
Σελίδα 2Κάτω από 30 χιλιάρικα υπάρχουν 2 εκδόσεις του Qashqai με 140 άλογα
Toyota
PEUGEOT