Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εικόνα teaser της Toyota.

Η εικόνα teaser της Toyota.

Ντεμπουτάρει το νέο ηλεκτρικό SUV της Toyota

5.631 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2021)

Η Toyota πατάει «γκάζι» στην ηλεκτροκίνηση επιβεβαιώνοντας πως έχει έτοιμο για παρουσίαση ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover/SUV το οποίο θα προσφερθεί και στην Ευρώπη. Δείτε πότε θα κάνει το ντεμπούτο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Δεκέμβρη του 2020 η Toyota είχε γνωστοποιήσει πως θα κατασκευάσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover/SUV που θα προσφέρει στην αγορά της Ευρώπης. Μάλιστα τότε είχε δώσει στη δημοσιότητα και την πρώτη teaser εικόνα που αφορούσε ένα λιτό σκίτσο, το οποίο με τη σειρά του παρουσίαζε τη σιλουέτα του μοντέλου.
 
Η μάρκα συνεχίζει τις αποκαλύψεις γύρο από το εν λόγω μοντέλο, επιβεβαιώνοντας πως το πρωτότυπό του θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης του 2021, που είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο. Παράλληλα η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μία ακόμα teaser εικόνα, χωρίς να μας κάνει σοφότερους για την εμφάνιση του μοντέλου, αφού βρίσκεται κάτω από ένα σεντόνι.  Ωστόσο κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει ανεξάρτητα σχέδια βασισμένα σε σκίτσα του αυτοκινήτου που είχαν διαρρεύσει και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ανεπίσημη εικόνα.
 
Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Toyota θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα e-TNGA της εταιρείας. Η μάρκα αναφέρει πως η νέα αρχιτεκτονική θα χρησιμοποιείται οχήματα που θα συνδυάζονται με κίνηση σε έναν ή και στους δύο άξονες.
 
Από κει και πέρα πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί θα είναι πολύ κοντά στο τελικό μοντέλο παραγωγής. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, θα κατασκευαστεί στην Ιαπωνία σε ένα εργοστάσιο μόνο για ηλεκτρικά. Η ανάπτυξή του έχει ήδη ξεκινήσει και τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα προσφέρεται μόνο στην Ευρώπη. Μάλιστα δεν αποκλείεται το μοντέλο παραγωγής να μην καθυστερήσει να αποκαλυφθεί.
 
Η έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 28 Απριλίου, ενώ στις 19 και 20 του ίδιου μήνα θα είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS