Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ντεμπούτο με Ερντογάν για το πρώτο αυτοκίνητο της Τουρκίας
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο με Ερντογάν για το πρώτο αυτοκίνητο της Τουρκίας

3.845 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2022)

Ντεμπούτο έκανε το πρώτο ηλεκτρικό τουρκικό αυτοκίνητο, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στις εγκαταστάσεις όπου θα παραχθεί!

Ο Ερντογάν παρών στην εκδήλωση

Η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, ή TOGG, άνοιξε τις εγκαταστάσεις παραγωγής της σε μια μεγαλειώδη τελετή. Σε αυτή ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε το παρών δίπλα στο πρώτο ηλεκτρικό C-SUV , που θα παράγει η μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μέχρι 500 χιλιόμετρα η αυτονομία

Η TOGG δεν ανακοίνωσε το όνομα του νέου μοντέλου στην τελετή, αλλά πρόσφερε κάποιες πληροφορίες που θα έχει το μοντέλο παραγωγής. Το ηλεκτρικό SUV θα προσφέρεται με έναν ή δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και δύο επιλογές μπαταρίας, που θα προσφέρουν αυτονομία 300 και 500 χιλιομέτρων, αντίστοιχα.

Τον Μάρτη του 2023 ξεκινούν οι πωλήσεις

Επίσης δεν γνωρίζουμε την τιμή του μοντέλου αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι το Φεβρουάριο του 2023 θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες, για να ακολουθήσουν οι παραγγελίες τον Μάρτιο του ίδιου χρόνου. Η TOGG λέει ότι το εργοστάσιό της αναμένεται να παράγει μεταξύ 17.000-18.000 οχήματα τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η εταιρεία εικάζει επίσης ότι μέχρι το 2030, το εργοστάσιο θα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
PEUGEOT