Ο Ισπανός οδηγός είναι μέλος της ομάδας Toyota Gazoo Racing.

O Αλόνσο δοκιμάζει το ανανεωμένο Toyota Hilux

5.560 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Το ανανεωμένο Toyota Hilux βρίσκεται προ των πυλών και ο πρώτος που είχε την τύχη να δοκιμάσει το νέο αγροτικό της μάρκας ήταν ο δύο φορές πρωταθλητής της F1, Φερντάντο Αλόνσο.


Για όποιους δεν γνωρίζουν να πούμε πως ο Ισπανός οδηγός είναι μέλος της ομάδας Toyota Gazoo Racing και οδήγησε ένα Hilux στις αρχές του έτους στο εξαντλητικό Ράλι Ντακάρ. Η σχέση του αυτή με τη μάρκα του έδωσε το ελεύθερο να καθίσει πίσω από το τιμόνι του νέου αγροτικού και μέσω ενός βίντεο η Toyota έδειξε κάποιες σκηνές από τα γυμνάσια που έκανε στο Hilux ο 38χρονος οδηγός.
 
Μάλιστα στο βίντεο η ιαπωνική φίρμα αναφέρει πως θα δώσει στο pick-up ένα νέο κινητήρα 2,8 λίτρων με περισσότερη ισχύ. Σύμφωνα με τις τρέχουσες προδιαγραφές, η τετρακύλινδρη μονάδα turbodiesel προσφέρει 177 ίππους και 450 Nm ροπής, όταν συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο. Με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η ροπή μειώνεται στα 420 Nm.
 
Εκτός από την αναβάθμιση κινητήρα, το ανανεωμένο Hilux θα επωφεληθεί επίσης από την αναθεωρημένη γεωμετρία της ανάρτησης. Αυτή είναι μία ακόμη πληροφορία που έδωσε η Toyota κρατώντας τις λεπτομέρειες για την επίσημη αποκάλυψη. Φυσικά φρεσκάρισμα θα υπάρχει και στο εξωτερικό μέρος, όπου περιμένουμε ανασχεδιασμένα φώτα LED, νέα σχέδια στις ζάντες και νέα χρώματα.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους φήμες για την ύπαρξη ενός πιο ισχυρού GR Hilux, ωστόσο η μάρκα δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.
 

NEO TRANSPORTER
test center