Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Berlin του La Casa De Papel «ερωτεύτηκε» την Alfa Romeo Junior!

1.447 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2024)
Ο Berlin του La Casa De Papel «ερωτεύτηκε» την Alfa Romeo Junior!
3 Φωτογραφίες »

- Ο Pedro Alonso πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Alfa Romeo Junior.
- Ήπια υβριδική με 136 άλογα και ηλεκτρική με 156 ίππους.
- Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior.
- Δείτε το βίντεο.

Ο Pedro Alonso πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Alfa Romeo Junior

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Berlíno του La Casa De Papel με την Alfa Romeo Junior; Η απάντηση δίνεται στο νέο διαφημιστικό σποτ της ιταλικής μάρκας για το νέο μικρό SUV, το οποίο είναι πλέον στον «αέρα»!

O Ισπανός ηθοποιός, Pedro González Alonso, ο οποίος ενσάρκωσε τον Berlin στη σειρά La Casa De Papel, που τρέλανε το παγκόσμιο κοινό, είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαφήμιση της Alfa Romeo Junior. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος της διαφήμισης «Learn to love again», η Alfa Romeo καλεί τους ανθρώπους να μάθουν να αγαπούν ξανά, ελπίζοντας πως το ίδιο θα συμβεί και με το νέο της αυτοκίνητο, προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα γενιά από Alfisti.

Ήπια υβριδική με 136 άλογα και ηλεκτρική με 156 ίππους

Θυμίζουμε πως η Alfa Romeo Junior είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Προσφέρεται ως ήπια υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική σε δύο διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις. 

Η νέα Alfa Romeo Junior ξεκινάει στην Ελλάδα από τις 29.900 ευρώ, τιμή που αφορά την ήπια υβριδική έκδοση (Ibrida) των 136 ίππων. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ηλεκτρική επιλογή των 156 αλόγων που ξεκινάει από τις 30.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης των 9.000 ευρώ, του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Να σημειωθεί πως κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον.

Τέσσερα χρόνια εγγύηση σε όλες τις Junior

Σε όλες τις Junior προσφέρεται 4ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη και οδική βοήθεια, ενώ στις ηλεκτρικές το σύστημα κίνησης και η μπαταρία καλύπτονται από 8 έτη. Όπως σε όλες τις Alfa Romeo παρόν είναι και το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT που καταγράφει αδιάβλητα όλες τις πληροφορίες χρήσης και συντήρησης κάθε αυτοκινήτου, προστατεύοντας τη μεταπωλητική του αξία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

FORD
Autotriti.gr