Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σημαντική βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν στις Bugatti Chiron, υπόσχονται οι άνθρωποι της φίρμας στους ιδιοκτήτες του μοντέλου, μέσω ενός συστήματος τηλεμετρίας.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι εγκατεστημένο σε μια μικρή αλουμινένια συσκευή, στο μέγεθος ενός κουτιού παπουτσιών.

H Buggati απασχολεί τρεις μηχανικούς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για μια γεωγραφική περιοχή.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» των Bugatti Chiron

1.985 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Σημαντική βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν στις Bugatti Chiron, υπόσχονται οι άνθρωποι της φίρμας στους ιδιοκτήτες του μοντέλου, μέσω ενός συστήματος τηλεμετρίας.

Όπως αναφέρει η αλσατική φίρμα το σύστημα τηλεμετρίας είναι εγκατεστημένο σε κάθε ένα από τα υπεραυτοκίνητα και παρακολουθεί ταυτόχρονα χιλιάδες παραμέτρους του αυτοκινήτου, έχοντας τη δυνατότητα να τις μεταφέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε πραγματικό χρόνο στο εργοστάσιο.
 
Μάλιστα κάτι ανάλογο βλέπουμε στις ομάδες της Formula 1 ή και σε αυτές του DTM, ωστόσο η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως είναι η μοναδική που το χρησιμοποιεί σε αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί σε δημόσιο δρόμο.
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι εγκατεστημένο σε μια μικρή αλουμινένια συσκευή, στο μέγεθος ενός κουτιού παπουτσιών, που στο εσωτερικό της είναι γεμάτη πομπούς έτσι ώστε να επικοινωνούν με την έδρα της εταιρείας και να στέλνουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους μηχανικούς.
 
Έτσι η Buggati, η οποία απασχολεί τρεις μηχανικούς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για μια γεωγραφική περιοχή και συγκεκριμένα ένας για την Ευρώπη (και τη Ρωσία), ένας για την περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και του Ειρηνικού και ένας για τη Βόρεια Αμερική, είναι σε θέση πριν σπεύσουν στο σημείο να επιδιορθώσουν την όποια ζημιά υπάρχει, να πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει, κερδίζοντας έτσι σημαντικό χρόνο.
 
Τέλος μία επιπλέον σημαντική παράμετρος στην οποία μπορεί να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο σύστημα είναι σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου, καθώς μπορεί να παράσχει άμεσα όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, ούτως ώστε να βρεθεί το αυτοκίνητο.

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO