news_preview_news
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Nissan επιβεβαίωσε την ύπαρξη του χειροκίνητου κιβωτίου έξι ταχυτήτων.

Ο βρυχηθμός του Nissan Z Proto (+vid)

2.389 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2020)

Η Nissan συνεχίζει να δίνει μικρές «γεύσεις» του επερχόμενου σπορ αυτοκινήτου της Z Proto, με το τελευταίο teaser βίντεο να επιβεβαιώνει την ύπαρξη του χειροκίνητου κιβωτίου, αλλά και να μας δίνει ένα πρώτο άκουσμα του κινητήρα.


Σιγά, σιγά τα κομμάτια του παζλ για το νέο μοντέλο (κατά πάσα πιθανότητα πρωτότυπο και όχι παραγωγής) που ετοιμάζει η Nissan ενώνονται. Όπως έχει γίνει γνωστό η εξωτερική σχεδίαση του Z Proto θα ακολουθήσει τα μοντέλα Z του παρελθόντος, με τους στρογγυλούς προβολείς μπροστά να μοιάζουν με αυτούς του Nissan Fairlady Z / Datsun 240Z, ενώ τα πίσω φώτα είναι εμπνευσμένα από αυτά του 300ZX (Z32).
 
Στο νέο κλιπ των 30 δευτερολέπτων η ιαπωνική φίρμα μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε το αναθεωρημένο λογότυπο Z και να ρίξουμε μία ματιά στις ζάντες αλουμινίου που κοσμούνται από πέντε ζευγάρια ακτινών. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα η Nissan έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του χειροκίνητου κιβωτίου έξι ταχυτήτων, αλλά μας έχει δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε και τον βρυχηθμό του κινητήρα.
 
Δεν αποκλείεται ο ήχος που ακούμε να προέρχεται από τον twin-turbo 3,0 λίτρων V6 κινητήρα (400 ίππους) που εξοπλίζει και το Infiniti Q60 Red Sport 400, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από τη μάρκα. Το μόνο που λέει η Nissan είναι πως: «το νέο Nissan Z Proto θα συνδυάζει 50 χρόνια πάθους και κληρονομιάς με τη σύγχρονη τεχνολογία». 
 
Περισσότερες πληροφορίες στις 16 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη αποκάλυψη.
 

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY