Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο επικεφαλής της Stellantis έτρεξε με Lancia Stratos στο Monte Carlo!

Ο επικεφαλής της Stellantis έτρεξε με Lancia Stratos στο Monte Carlo!

1.998 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2022)

Με τη «θρυλική», Lancia Stratos HF του 1975 συμμετείχε και τερμάτισε στο 24ο Monte Carlo Historic Rally, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Stellantis, Carlos Tavares, ξυπνώντας στις μνήμες όλων τις ένδοξες ημέρες της ιταλικής μάρκας.

Ξύπνησαν μνήμες στο φετινό ιστορικό ράλι του Monte Carlo

Το 24ο Monte Carlo Historic Rally ολοκληρώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και ο επικεφαλής του της Stellantis, Carlos Tavares, ήταν ένας από τους οδηγούς που κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό τον μαραθώνιο που συμπεριλάμβανε σχεδόν 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών. Σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση, ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της θρυλικής Lancia Stratos HF του 1975, αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι ο μεγάλος Sandro Munari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περισσότερους από 500 αγώνες μετρά ο Carlos Tavares!

Το πάθος του Carlos Tavares για τους αγώνες είναι γνωστό και έχει τις ρίζες του στο 1980, οπότε και ο CEO της Stellantis ξεκίνησε να συμμετέχει σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχοντας ολοκληρώσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 500 αγώνες. Για την πρόκληση του ιστορικού Monte Carlo της φετινής χρονιάς επέλεξε ένα αυτοκίνητο ορόσημο για τη Lancia, αλλά και γενικότερα τους αγώνες.

Η φήμη της Lancia γιγαντώθηκε μέσω των αγώνων

Η Lancia παραμένει έως και σήμερα η μάρκα με τις περισσότερες επιτυχίες στους αγώνες ράλι, έχοντας κατακτήσει εκτός των άλλων και 15 παγκόσμιους τίτλους, οδηγών και κατασκευαστών. Μια κορυφαία επίδοση που συνέβαλε στη φήμη της μάρκας και τη δημοφιλία της σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
Autotriti.gr