Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει την ιδέα του για το Audi e-tron hatchback.

Kανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν αυτό που βλέπουμε θα είναι ο διάδοχος του Audi A3.

Ο ηλεκτρικός αντικαταστάτης του Audi A3;

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2020)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσιάζει την ιδέα του για το Audi e-tron hatchback, το οποίο προοικονομεί ως τον αντικαταστάτη του τρέχοντος Α3.

Όπως οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων έτσι και η Audi, καταστρώνει τα μελλοντικά της πλάνα με βάση την ηλεκτρική ενέργεια. Τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο κανένα από αυτά δεν αφορά το μέγεθος του Α3.
 
Αν και πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο αντικαταστάτης του Α3 θα περάσει το κατώφλι της ηλεκτροκίνησης, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποιο σχέδιο που να δείχνει πως θα είναι η ολοκαίνουργια γενιά του δημοφιλούς αυτοκινήτου της γερμανικής φίρμας. Εδώ έρχεται ο ανεξάρτητος σχεδιαστής  Kleber Silva, ο οποίος αντλώντας πολλά στοιχεία από το VW ID.3 δίνει τη δική του εκδοχή για τον διάδοχο του Α3.
 
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν αυτό που βλέπουμε θα είναι ο διάδοχος του Audi A3, καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη φημολογία που έχουν αναπτύξει τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρουν ότι το νέο ΤΤ θα είναι το μοντέλο που θα βρεθεί στη γκάμα της Audi αντί του Α3.
 
Στη νέα του μορφή το ΤΤ λέγεται πως θα αποκτήσει τέσσερις πόρτες και πιστεύεται πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη των A3 Sportback και A5 Sportback πριν από το τέλος του 2021. Οι Γερμανοί συνάδελφοι αναφέρουν πως ο σχεδιασμός του σεντάν TT θα θυμίζει το πρωτότυπο Audi Quattro, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές.

HUYNDAI
skoda