Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο λαός μίλησε, χειροκίνητο το νέο Honda Integra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο λαός μίλησε, χειροκίνητο το νέο Honda Integra

2.889 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2021)

Η Honda, μέσω του αμερικάνικου brand της Acura, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την αναβίωση του κλασικού Integra να είναι χειροκίνητο. Μετά από λαϊκή απαίτηση, θα είναι ένα από τα λίγα νέα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμο και με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, συνεχίζοντας την ιστορική καριέρα και την κληρονομιά του μοντέλου.

Ένα απλό βίντεο ήρθε να ταράξει τα νερά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα νέα ήρθαν με ένα μικρό βίντεο που αναρτήθηκε σε όλα τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας σάλο γύρω από το όνομά του. Εκεί βλέπουμε έναν λεβιέ ταχυτήτων καθώς κάνει τις αλλαγές στο κιβώτιο, να αλλάζει εμφάνιση, παίρνοντας την μορφή κάθε λεβιέ Integra από το 1ης γενιάς του 1986, εώς και του αναμενόμενου μοντέλου του 2023.

Πεντάθυρο με liftback σχεδιασμό
Ο βρυχηθμός του κινητήρα και ο ήχος από τις αλλαγές ταχυτήτων μας κάνει ανυπόμονους και περίεργους για την εμφάνιση του, η οποία θα αποκαλυφθεί κάπου στον επόμενο χρόνο. Μέχρι στιγμής έχουμε παρατηρήσει ένα liftback σχεδιασμό 5 θυρών, για ένα πιο «compact premium» αυτοκίνητο όπως δηλώνει η ιαπωνική εταιρία. Τα LED φωτιστικά σώματα που φαίνονται στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος μοιάζουν αρκετά με το TLX, ένα άλλο μοντέλο του αμερικανικού brand.

Με βάση το Civic και τον τετρακύλινδρο τούρμπο
Φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να βασίζεται στο τελευταίο Honda Civic και να εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα για αρχή, τον τετρακύλινδρο τούρμπο των 1,5 λίτρων. Αυτό όμως που πραγματικά θέλουν οι οπαδοί του Integra, είναι μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα του Civic Type R.

Και Integra Type S
Μαζί με όλα τα παραπάνω, η ιαπωνική φίρμα λανσάρει και το όνομα «Integra Type S», μια έκδοση που θα είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην σπορ οδήγηση. Οι πληροφορίες που έρχονται στο προσεχές μέλλον θα είναι αρκετές, κάνοντας το φανατικό κοινό του Integra να μένει σε αναμμένα κάρβουνα.

Χειροκίνητη η Hondάρα!
- Θα είναι 5θυρο με liftback σχεδιασμό
- Με βάση το Civic, παίρνει και τον 4κύλινδρο turbo
- Έρχεται και Integra Type S
Θα θέλατε να δείτε επιτέλους το Integra στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
TRANSPORTER IAA