Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ΟΔΔΥ: 122 αυτοκίνητα από 150 ευρώ

8.408 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Από Audi S3 και SEAT Leon CUPRA μέχρι Jaguar, BMW και Mercedes-AMG ML63 θα εκποιηθούν στην επόμενη δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ στη συμπρωτεύουσα με τις τιμές να ξεκινούν από τα 500 ευρώ.

Πλούσια η λίστα των αυτοκινήτων στη νέα διακήρυξη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ - πρώην ΟΔΔΥ) για τη δημοπρασία 122 οχημάτων στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων βρίσκονται πολλά πολυτελή μοντέλα premium εταιρειών, αλλά και πιο «απλά» με τις τιμές να ξεκινούν από 500 ευρώ σε αρκετές περιπτώσεις.

Κάποια από τα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι:
  • Μercedes GL 320
  • Alfa Romeo Spider
  • Mercedes-Benz ML 63 AMG
  • Audi S3
  • SEAT Leon CUPRA
  • VW Phaethon και
  • Mercedes CLK 270
ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμα μοντέλα BMW, Mercedes-Benz, αλλά και Volkswagen, MINI, Opel, Toyota κ.α..

Η προφορική πλειοδοτική δημοπρασία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ΄, για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, οχήματα για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των Τελωνείων: Α` Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Σερρών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Παν.Γεν.Νοσοκομείου Έβρου καθώς και δίκυκλα για διάλυση του Α` Τελωνείου Θεσσαλονίκης με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

Η αποθήκη βρίσκεται δίπλα στο στρατόπεδο Καρατάσου και εξυπηρετείται συγκοινωνιακώς από την λεωφορειακή γραμμή αριθ. 38 - Νέας Ευκαρπίας - που έχει αφετηρία τον Ν.Σ. Σταθμό. Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 4/7/19 έως και 10/7/19, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ..

Δείτε την αναλυτική λίστα των οχημάτων που δημοπρατούνται κάνοντας κλικ εδώ!

Mercedes
OPEL