Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ούτε μία, ούτε δύο άλλα πέντε ειδικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της G90 κατασκεύασε η Genesis.

Οι Genesis G90 των Όσκαρ

2.006 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2018)

Ούτε μία, ούτε δύο άλλα πέντε ειδικές εκδόσεις της ναυαρχίδας της G90 κατασκεύασε η Genesis, ενόψει των εκδηλώσεων των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, τα οποία θα απονεμηθούν αυτό την Κυριακή.

Όπως αναφέρει η φίρμα τα συγκεκριμένα μοντέλα θα παρουσιαστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα συνοδεύονται από τα πρώτα πέντε μοντέλα G90 Special Edition που παρουσιάστηκαν αρχικά στα περσινά βραβεία.
 
Οι αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στα μοντέλα αφορούν τον εξωτερικό και εσωτερικό «κόσμο» των αυτοκινήτων που χαρακτηρίζονται από τη διχρωμία στο εξωτερικό και την πολυτέλεια στο εσωτερικό.
Η πρώτη G90 είναι βαμμένη με τη διχρωμία ασημί και καφέ χρώματος, έχοντας στο εσωτερικό της καφέ δερμάτινη ταπετσαρία. Η δεύτερη είναι βαμμένη πράσινη και καφέ, έχοντας μια πλούσια καμπίνα με πράσινο δέρμα. Η τρίτη στη σειρά έχει μια απόχρωση του γκρι με μαύρο εσωτερικό, η τέταρτη διαθέτει σκούρο μπλε και ματ λευκό χρώμα στο εξωτερικό με μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ η πέμπτη και πιο εντυπωσιακή είναι βαμμένη σε κόκκινο και γκρι χρώμα, με κόκκινο δέρμα Nubuck στα εσωτερικό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά την παρουσίαση τους, τα μοντέλα θα χρησιμοποιηθούν  για να μεταφέρουν κάποια από τα κινηματογραφικά αστέρια που θα δώσουν το παρόν στην τελετή.         

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO