Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Βάσει της νέας σχεδίασης, το Civic αναδεικνύει ξεκάθαρα το Sport χαρακτήρα του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βάσει της νέας σχεδίασης, το Civic αναδεικνύει ξεκάθαρα το Sport χαρακτήρα του.

Οι αρετές του νέου Civic

6.289 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2017)

Η Ιαπωνική φίρμα, παρουσίασε όλα τα προσόντα του νέου Civic, σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου μέσα από μια μεγάλη γκάμα φωτογραφιών, θέλοντας να το εκθειάσει ακόμη περισσότερο, συγκριτικά με τον Ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Η Ηonda ετοιμάζεται να λανσάρει τη δέκατη γενιά του Civic στην Ευρώπη και αποκάλυψε τα πλήρη στοιχεία του μοντέλου μέσα από νέες φωτογραφίες.

Έντονες και πολλές γωνίες, συνθέτουν το πλαίσιο.

Έντονες και πολλές γωνίες, συνθέτουν το πλαίσιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία διεξήγαγε επίσης εκτενείς δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά μοντέλα, στο πεδίο των χειρισμών, του συστήματος διεύθυνσης και της ποιότητας κατασκευής.
Το νέο Civic, είναι 30 mm φαρδύτερο, 136 χιλιοστά μακρύτερο και 20 χιλιοστά χαμηλότερo από τους προκατόχους του, με την Ιαπωνική φίρμα να υποστηρίζει πως αυτό είναι το πιο Sport Civic που έχει δημιουργήσει.
Το νέο πλαίσιο προσφέρει κατά 52% περισσότερη ακαμψία από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς και διαθέτει μια νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, έτσι ώστε το Civic να μπορέσει να επιτύχει τους Sport στόχους του.
Το νέο Honda Civic, θα εφοδιάζεται με τον νέο 1.0-λίτρων τρικύλινδρο και 1,5-λίτρων τετρακύλινδρο Vtec κινητήρα.

Στο εσωτερικό μέρος, η καμπίνα θεωρείται από τις πλέον ευρύχωρες της κατηγορίας και στο Τech πεδίο, το νέο Civic εφοδιάζεται με μια ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST