Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes EQB στην Ελλάδα

40.932 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes EQB στην Ελλάδα
5 Φωτογραφίες »

- Ξεκίνησαν οι παραγγελίες.
- Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό.
- Στάνταρ η οθόνη 10,25 ιντσών και πολλά συστήματα ασφαλείας.
- Σε τρεις εκδόσεις ισχύος έως 292 άλογα.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Τις τιμές και τις εκδόσεις της ανανεωμένης Mercedes EQΒ ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία, ανοίγοντας έτσι τις παραγγελίες, λίγες ημέρες πριν το μοντέλο βρεθεί στις Εκθέσεις. Το ηλεκτρικό SUV, το οποίο προσφέρεται με έως και επτά θέσεις, έρχεται στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις και τιμή από 58.450 ευρώ.

Ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό

Η Mercedes EQΒ κατά την ανανέωσή της έλαβε μικρές αλλαγές εξωτερικά. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζει από την pre-facelift χάρη στη χαρακτηριστική μαύρη γρίλια που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και την προσθήκη μιας λεπτής LED μπάρας που πλέον ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα. Η φίρμα κάνει λόγο πως μικρές διαφοροποιήσεις υπάρχουν επίσης στους δύο προφυλακτήρες και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Στάνταρ η οθόνη 10,25 ιντσών και πολλά συστήματα ασφαλείας

Στο εσωτερικό, η ανανεωμένη Mercedes EQΒ έρχεται στάνταρ με 10,25 ιντσών οθόνη για την υποστήριξη του συστήματος infotainment, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με 10 χρώματα και τρία μοτίβα απεικόνισης. Η οθόνη συνδέεται φυσικά με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ το προαιρετικό σύστημα ήχου Burmester συνδυάζεται τώρα με τα πλεονεκτήματα της Dolby Atmos. Το γερμανικό, ηλεκτρικό SUV εξοπλίζεται πλέον με ακόμη πιο hi-tech συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης όπως το Active Distance Assist Distronic και θα μπορούν να αναβαθμιστούν ανά πάσα στιγμή με over-the-air ενημερώσεις. 

Σε τρεις εκδόσεις ισχύος έως 292 άλογα

H EQB προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις και συγκεκριμένα τις 250+, 300 4MATIC και 350 4ΜATIC, με τη μέγιστη αυτονομία των 536 χλμ. να πετυχαίνεται από την EQB 250+, που έρχεται με ισχύ 190 ίππων και μπαταρία 70,5 kWh. Οι υπόλοιπες δύο εκδόσεις είναι τετρακίνητες με την EQΒ 300 4MATIC να προσφέρει 228 ίππους και την EQΒ 350 4MATIC 292 άλογα. H μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 66,5 kWh και προσφέρει μέγιστη αυτονομία 448 χλμ. Αξίζει να σημειωθεί πως το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης των εκδόσεων 4MATIC της EQΒ ανέρχεται στα 1.700 κιλά. Για πρώτη φορά το μοντέλο διατίθεται προαιρετικά ως πενταθέσια έκδοση με διάταξη ρυμουλκούμενου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda