Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι τιμές του αναβαθμισμένου Fiat Panda στην Ελλάδα

2.927 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2024)
Οι τιμές του αναβαθμισμένου Fiat Panda στην Ελλάδα
3 Φωτογραφίες »

- Σε δύο εκδόσεις Urban και Cross.
- Δύο οθόνες 7 ιντσών στην καμπίνα.
- Γέμισε με νέα συστήματα ασφαλείας.
- Ήπια υβριδικό με 70 άλογα.

Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Fiat Panda

Τις τιμές του αναβαθμισμένου Fiat Panda στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία. Λίγους μήνες αφ' ότου το δημοφιλές μικρό ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε και παρουσιάστηκε στην έκδοση Pandina, έφτασε πλέον και στη χώρα μας, με σκοπό να συνεχίσει την πορεία του έως το τέλος της δεκαετίας, όπου και θα παραδώσει οριστικά την σκυτάλη στο Grande Panda που ήδη έχουμε δει.

Οθόνες και νέα συστήματα ασφαλείας

Το αναβαθμισμένο Fiat Panda δεν άλλαξε σημαντικά εξωτερικά, ωστόσο αύξησε κατακόρυφα το τεχνολογικό του υπόβαθρο για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του στις αγορές, όντας σύμφωνο με τον κανονισμό ασφαλείας GSR2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι κύριες λειτουργίες βασίζονται σε μια νέα κάμερα τοποθετημένη πίσω από το παρμπρίζ, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία συστημάτων ADAS, όπως το διατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης οδικών πινακίδων, που επιτρέπει την εμφάνιση των ορίων ταχύτητας που υποδεικνύονται από τα σήματα, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Επίσης στάνταρ είναι τα αυτόματα μεγάλα φώτα, το σύστημα ανίχνευσης κούρασης του οδηγού, το cruise control, οι έξι αερόσακοι και οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Από κει και πέρα να σημειωθεί πως στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει ένα νέο infotainment με οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών, συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Επιπρόσθετα, το αναβαθμισμένο Panda θα μπορεί να εξοπλιστεί και με ψηφιακό πίνακα οργάνων, επίσης 7 ιντσών.

Ήπια υβριδικό με 70 άλογα

Το αναβαθμισμένο Fiat Panda συνεχίζει να αντλεί την ισχύ του από το ίδιο ήπια υβριδικό σύστημα του προηγούμενου μοντέλου. Ένας κινητήρας βενζίνης 1,0 λίτρου αποδίδει 70 άλογα και συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο.

Από 16.700 ευρώ στην Ελλάδα

Στην αγορά της Ελλάδας το αναβαθμισμένο Fiat Panda προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις τις Urban και Cross. H πρώτη κοστίζει από 16.700 ευρώ, ενώ η δεύτερη από 17.900 ευρώ. Οι τιμές αυτές ισχύουν μετά από έκπτωση ύψους 1.500 ευρώ που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Αναλυτικά οι τιμές
Panda 1.0 Hybrid 70 PS Urban: 16.700 ευρώ
Panda 1.0 Hybrid 70 PS Cross: 17.900 ευρώ  

Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI