Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την Ελλάδα

 Σχολιάστε 
5.587 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2024)
Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την Ελλάδα

- Ανακοινώθηκαν οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai.
- Από 29.990 ευρώ στην Ελλάδα.
- Με νέο «πρόσωπο» και εντυπωσιακή μάσκα σαν πανοπλία.
- Ξανά ως ήπια υβριδικό και με το e-Power έως 190 άλογα.

Από 29.990 ευρώ στην Ελλάδα

Τις τιμές του ανανεωμένο Nissan Qashqai για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία. Από 29.990 ευρώ ξεκινά στη χώρα μας το δημοφιλές οικογενειακό SUV, το οποίο θα διατίθεται σε ήπια υβριδικές εκδόσεις με κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, αλλά και με το υβριδικό σύστημα e-Power έως 190 άλογα.

Με νέο «πρόσωπο» και εντυπωσιακή μάσκα

Τo φρεσκαρισμένο Nissan Qashqai έρχεται στην Ελλάδα έχοντας αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, αποκτώντας ένα ολοκαίνουριο «πρόσωπο». Κεντρικό ρόλο σε αυτό παίζει η νέα μάσκα, η οποία έχει εμπνευστεί από αρχαία ιαπωνική πανοπλία και έχει επιρροές από το ηλεκτρικό Nissan Ariya. Στην πράξη, αυτή καλύπτει σχεδόν όλο το φάρδος του μπροστινού μέρους, φέρει κυψελωτά μοτίβα και εκτείνεται μέχρι τα φωτιστικά σώματα. Νέα επίσης είναι και τα φώτα, τα οποία είναι ακόμα πιο λεπτά και με νέα σχεδίαση.

Ξανά ως ήπια υβριδικό και με το e-Power στην Ελλάδα

Το ανανεωμένο Qashqai θα πωλείται στην ελληνική αγορά με τα γνωστά κινητήρια σύνολα. Πιο συγκεκριμένα, θα διατίθεται με τα ήπια υβριδικά σύνολα 140 και 158 ίππων με βάση τον 1.300άρη τούρμπο κινητήρα, ενώ υπάρχει και το full hybrid e-Power σύστημα κίνησης με ισχύ 190 ίππων.

Αναλυτικά οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Qashqai

Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του ανανεωμένου Nissan Qashqai για την αγορά της Ελλάδας, οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 140 άλογα με χειροκίνητο κιβώτιο διατίθεται από 29.990 ευρώ.
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο διατίθεται από 32.990 ευρώ.
  • Η έκδοση Mild Hybrid 1,3 λτρ., 158 άλογα με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο και τετρακίνηση διατίθεται από 36.990 ευρώ.
  • Η έκδοση e-Power με 190 άλογα διατίθεται από 39.990 ευρώ.
Οι τιμές αφορούν την εισαγωγική εξοπλιστική έκδοση Unique, ο αναλυτικός εξοπλισμός της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τη μάρκα, η νέα έκδοση Unique είναι αντίστοιχη της Acenta σε στοιχεία εξοπλισμού.  

test center
Audi