ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι τιμές του νέου Hyundai Santa Fe στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
1.752 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2024)
Οι τιμές του νέου Hyundai Santa Fe στην Ελλάδα
7 Φωτογραφίες »

- Σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού.
- Λανσάρισμα ως Plug-in υβριδικό με 253 άλογα.
- Με δύο οθόνες και 7 θέσεις στην καμπίνα.
- Ριζικά αλλαγμένο σχεδιαστικά.

Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Santa Fe

Το ολοκαίνουργιο Hyundai Santa Fe πραγματοποίησε το εμπορικό του λανσάρισμα στην αγορά της Ελλάδας, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά τις τιμές του. Στην 5η του γενιά, το ριζικά αλλαγμένο κορεατικό SUV, προσφέρεται αποκλειστικά με Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, ως τετρακίνητο αλλά και 7θέσιο! Τρεις είναι οι διαθέσιμες εξοπλιστικές εκδόσεις!

Λανσάρισμα ως Plug-in υβριδικό με 253 άλογα

Η Hyundai κατά την αποκάλυψη του νέου Santa Fe ανέφερε πως στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο ως υβριδικό και ως Plug-in υβριδικό. Ωστόσο, αρχικά, στην ελληνική αγορά θα διατίθεται αποκλειστικά με τη δεύτερη επιλογή.

Το Plug-in υβριδικό σύνολο του νέου Santa Fe προσφέρει συνδυαστικά 253 άλογα και 367 Nm ροπής. Αποτελείται από τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων Τ-GDI, ο οποίος αποδίδει 160 άλογα και 265 Nm ροπής και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 98 ίππων και 304 Nm ροπής, συνδυαστικά με μπαταρία χωρητικότητας 13,8 kWh. Το PHEV σύνολο ολοκληρώνεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Αναφορικά με τις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ ώρα γίνεται σε 9,1 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 190 χλμ./ώρα και η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ορίζεται στα 54 χιλιόμετρα.

Με δύο οθόνες και 7 θέσεις στην καμπίνα

Στην καμπίνα του το Santa Fe, όπως προαναφέραμε μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις σειρές καθισμάτων για τη μεταφορά 7 επιβατών. Μάλιστα, η κορεατική μάρκα έχει μεγαλώσει τους χώρους για τους επιβάτες τόσο της δεύτερης όσο και της τρίτης σειράς. Μεγαλύτερο είναι και το πορτομπαγκάζ που πλέον μπορεί να φιλοξενήσει έως 725 λίτρα. Από κει και πέρα το κορεατικό SUV χαρακτηρίζεται και από περισσότερες τεχνολογίες, αλλά και δύο οθόνες 12,3 ιντσών που φιλοξενούνται σε ένα curved ενιαίο πλαίσιο στο ταμπλό, έχοντας το ρόλο του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της οθόνης για το infotainment. Την ίδια ώρα υπάρχει και η οθόνη αφής 6,6 ιντσών για το σύστημα κλιματισμού.

Από 62.290 ευρώ

Το ριζικά ανασχεδιασμένο Hyundai Santa Fe (4.830 χλστ. μήκος, 1.900 χλστ. πλάτος, 1.720 χλστ. ύψος και 2.815 χλστ. μεταξόνιο) θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και συγκεκριμένα τις Distinctive, Limited και Calligraphy. Το κόστος του νέου Hyundai Santa Fe ξεκινά από 62.290 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές του 7θέσιου Plug-in υβριδικού Santa Fe στην Ελλάδα:
Santa Fe PHEV Distinctive: Από 62.290 ευρώ
Santa Fe PHEV Limited: Από 66.290 ευρώ
Santa Fe PHEV Calligraphy: Από 68.490 ευρώ

FORD
SEAT LYSEIS