Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Οι τιμές των ανανεωμένων Skoda Scala και Kamiq στην Ελλάδα

 Σχολιάστε 
6.786 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2024)
Οι τιμές των ανανεωμένων Skoda Scala και Kamiq στην Ελλάδα
4 Φωτογραφίες »

- Αισθητικό και τεχνολογικό ρετούς για τα δύο τσέχικα μοντέλα.
- Κινητήρες βενζίνης έως 150 άλογα.
- Αμφότερα στην έκδοση Selection, το Kamiq και στην Monte Carlo.
- Από 22.900 ευρώ ξεκινούν τα δύο μοντέλα των Τσέχων.

Διαθέσιμα τα Skoda Scala και Kamiq στην Ελλάδα

Μετά την ανανέωση που δέχτηκαν, τόσο το Skoda Scala, όσο και το Skoda Kamiq είναι διαθέσιμα στη χώρα μας. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις των δύο μοντέλων, που έφτασαν στην Ελλάδα με φρέσκια εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία. Από 22.900 ευρώ ορίζεται το κόστος απόκτησης για αμφότερα τα τσεχικά αυτοκίνητα.

Αισθητικό και τεχνολογικό ρετούς

Μετά το facelift που δέχτηκαν τα Skoda Scala και Kamiq άλλαξαν ελαφρώς την εμφάνισή τους χάρη στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, αλλά και στους αεραγωγούς, που τους προσδίδουν μία περισσότερο δυναμική εικόνα από πριν. Στην καμπίνα, αμφότερα ανέβασαν το τεχνολογικό τους υπόβαθρο λαμβάνοντας μεγαλύτερες οθόνες. Στάνταρ είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 8 ιντσών (προαιρετικά 10,25") και η οθόνης αφής 8,25 ιντσών (προαιρετικά υπάρχει επιλογή 9,2 ιντσών) ως πύλη για το σύστημα infotainment. 

Κινητήρες βενζίνης έως 150 άλογα

Όσον αφορά τους κινητήρες, δύο είναι οι διαθέσιμες επιλογές. Στη βάση βρίσκεται ο 1.000άρης TSI με ισχύ 116 ίππων και 200 Nm, ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων (DSG). Η δεύτερη επιλογή είναι ο 1,5 λίτρων TSI με ισχύ 150 άλογα και 250 Nm ροπή, συνδυασμένος αποκλειστικά με το 7άρι DSG.

Αμφότερα στην έκδοση Selection, το Kamiq και στην Monte Carlo

Το ανανεωμένο Skoda Scala είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην εξοπλιστική έκδοση Selection, ενώ το Kamiq προσθέτει στην γκάμα του και την σπορτίφ έκδοση, Monte Carlo. Ο εξοπλισμός στην έκδοση Selection περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, οθόνη αφής για το infotainment ιντσών, Προβολείς LED, LED πίσω φώτα, LED πίσω φώτα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω, Bluetooth, Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματο κλιματισμό, EASY START - Εκκίνηση χωρίς κλειδί, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
THERINA LINGLONG - MICHELIN