ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο βασικό εξοπλισμό του A3 προστίθενται τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Στο βασικό εξοπλισμό του A3 προστίθενται τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Ολική αναβάθμιση η Audi

7.247 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2017)

Η Audi προχωρά σε αναβαθμίσεις σχεδόν στο σύνολο της γκάμας της προσθέτοντας σε άλλα μοντέλα εξοπλιστικά στοιχεία και σε άλλα καινούριους κινητήρες.

Η Audi προχωράει σε διαφόρων ειδών αναβαθμίσεις σε σχεδόν όλη την γκάμα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στο A3 στο βασικό εξοπλισμό θα προστεθούν τα θερμαινόμενα καθίσματα και ηχοσύστημα με δύο θύρες USB. Στο S3 θα μπορεί να προστεθεί ένα νέο S Sport πακέτο στο οποίο περιλαμβάνονται κόκκινες δαγκάνες στα φρένα και νέες ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις.
 
Στο A4 θα υπάρχει περισσότερος προαιρετικός εξοπλισμός στις πιο ακριβές εκδόσεις και ένα νέο στυλιστικό πακέτο το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νέες ζάντες 18 ιντσών. Θα υπάρξει, επίσης, αναβάθμιση και στο εσωτερικό με τιμόνι που είναι «κομμένο» στο κάτω μέρος και κόκκινες ραφές.
 
Στα A6 και A7 θα προστεθεί στη γκάμα τους ο V6 κινητήρας βενζίνης 3.0 λτ. TFSI με απόδοση 345 ίππων και ροπή στα 440 Nm. Και στα δύο μοντέλα μπορεί να προστεθεί το πακέτο Competition το οποίο πέρα από κάποια στυλιστικά στοιχεία προσθέτει πιο σφιχτές αναρτήσεις και το γνωστό σύστημα τετρακίνησης της Audi, Quattro.
 
Επειδή η επόμενη γενiά του A8 είναι σχεδόν έτοιμη, οι αλλαγές είναι πολύ περιορισμένες. Ωστόσο στη βασική έκδοση υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί το πακέτο Executive το οποίο περιλαμβάνει θερμαινόμενο τιμόνι, αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, θερ5μαινόμενα πίσω καθίσματα και πανοραμική οροφή. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τροχούς 20 ιντσών και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Το A8 4.0Τ πέρα από αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο Executive διαθέτει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, με αερισμό και λειτουργία μασάζ.
Στο Q3 προστίθενται θερμαινόμενα καθίσματα και πακέτο εξωτερικής εμφάνισης S line με πιο δυναμικούς προφυλακτήρες. Στις πιο ακριβές εκδόσεις θα μπορεί να προστεθεί το πακέτο Convenience το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτροχρωματικός καθρέφτης (σκουραίνει αυτόματα για να μην τυφλώνουν τα φώτα του αυτοκινήτου που ακολουθεί, τον οδηγό), και προηγμένο κλειδί της Audi.
 
Το Q7 μένει σχεδόν απαράλλαχτο καθώς η μόνη προσθήκη είναι ότι το προηγμένο κλειδί της Audi γίνεται κομμάτι του βασικού εξοπλισμού. Το Q7 Premium Plus πλέον περιλαμβάνει νέο ηχοσύστημα από  την Bose, το 3D Bose Surround System ενώ το κορυφαίο 3.0T Prestige έχει ηλεκτρικές πόρτες.
 
Στο TT οι αισθητήρες παρκαρίσματος γίνονται κομμάτι του βασικού εξοπλισμού και υπάρχει διαθέσιμο ένα πακέτο το οποίο περιλαμβάνει σπορ αναρτήσεις , σπορ τιμόνι, και σπορ καθίσματα με συνδυασμό δέρματος και Alcantara.
 
Το κορυφαίο μοντέλο της Audi έχει πλέον ελαφρώς αλλαγμένο εξωτερικό καθώς το σήμα Quattro στην μπροστινή γρίλια έχει αντικατασταθεί από ένα σήμα της Audi Sport. Επιπλέον, υπάρχουν νέα φώτα εισόδου και νέο σύστημα σύνδεσης του αυτοκινήτου με το κινητό. Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι πιο ιδιαίτερο μπορούν να ζητήσουν το πακέτο Black Optic το οποίο περιλαμβάνει μαύρη γυαλιστερή απόληξη εξάτμισης, λεπτομέρειες τιτανίου στο εξωτερικό και ειδικά σχεδιασμένες αλουμινένιες ζάντες 20 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Autotriti.gr