Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αντί για τα μοντέλα επιδόσεων που πουλάνε λίγο, η Peugeot θέλει πρώτα να καταξιωθεί παγκοσμίως με εμπορικά μοντέλα, ακόμα και pick-up. Οπότε προς το παρόν τα 308 R Hybrid (φωτό) και το νέο RCZ μπαίνου

Αντί για τα μοντέλα επιδόσεων που πουλάνε λίγο, η Peugeot θέλει πρώτα να καταξιωθεί παγκοσμίως με εμπορικά μοντέλα, ακόμα και pick-up. Οπότε προς το παρόν τα 308 R Hybrid (φωτό) και το νέο RCZ μπαίνουν στον πάγο.

Όχι άλλα Peugeot επιδόσεων

5.482 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2017)

Η Peugeot πριν ακόμα γίνει μια παγκόσμια φίρμα με παραπάνω από 2 εκ. πωλήσεις ετησίως που έχει τώρα, δεν ενδιαφερόταν για μοντέλα επιδόσεων που αρέσουν πολύ αλλά πουλάνε λίγο. Μένοντας σε αυτή τη γραμμή σχεδιάζει -μεταξύ άλλων- την πρότασή της στα pick-up…

Αν είστε φίλοι των μοντέλων επιδόσεων της Peugeot και περιμένετε το 308 R Hybrid ή τη νέα εκδοχή του RCZ, μάλλον θα στεναχωρηθείτε καθώς η γαλλική εταιρεία έχει βάλει στον πάγο και τα δύο πρότζεκτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του ο CEO της φίρμας, Jean-Philippe Imparato, είπε: «Αυτή τη στιγμή ο κύριος στόχος μας είναι να πάμε πέρα από τις 2 εκ. μονάδες το χρόνο, αλλά και να απλώσουμε το αποτύπωμά μας, όπως και να πουλάμε πάνω από το 50% των αυτοκινήτων μας εκτός Ευρώπης. Μέχρι να το κάνουμε, με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα αμάξια που πουλάνε εκατοντάδες χιλιάδες, παρά εκείνα που πωλούνται σε μικρότερα νούμερα.». 
Μέρος του σχεδίου της Peugeot είναι να εισχωρήσει στην αγορά των pick-up. Το αφεντικό της φίρμας είπε σχετικά: «Με ένα pick-up του ενός τόνου θα μπορούσαμε να μπούμε σε μία τεράστια παγκόσμια αγορά. Θα μπορούσαμε να εξελίξουμε ένα μέσα στο γκρουπ ή με έναν συνεργάτη μας και οι υπάρχουσες διασυνδέσεις μας (δες Toyota» μας δίνουν δυνατότητες.».
 
Ανάμεσα στα πλάνα της γαλλικής φίρμας είναι να επιστρέψει στην Αφρική και τη Β. Αμερική, με το τελευταίο να προγραμματίζεται με ορίζοντα πενταετίας. Παράλληλα εξελίσσεται το νέο Peugeot 508, ώστε να λανσαριστεί του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda