Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο επικεφαλής του PSA Groupe, Carlos Tavares σχετικά με τις φήμες για το ενδεχόμενο απολύσεων και κλείσιμο εργοστασίων των εταιρειών Opel και Vauxhall.

Όχι απολύσεις σε Opel και Vauxhall

1.614 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Καθησυχαστικός παρουσιάστηκε ο επικεφαλής του PSA Groupe, Carlos Tavares σχετικά με τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο απολύσεων και κλείσιμο εργοστασίων των εταιρειών Opel και Vauxhall .

Μετά την εξαγορά των Opel και Vauxhall από το PSA Groupe, αλλά κυρίως μετά την αναγγελία του πλάνου του ομίλου, για να επαναφέρει τα γερμανικά και βρετανικά τμήματα στην κερδοφορία, υπήρξαν έντονες ανησυχίες αλλά και φήμες για απολύσεις και για κλείσιμο εργοστασίων, κάτι που ο Carlos Tavares είχε αρνηθεί.
 
Για ακόμα μία φορά σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, ο ισχυρός άντρας του ομίλου ανέφερε πως πρόθεσή του είναι να αποφευχθούν το κλείσιμο εργοστασίων και οι απολύσεις, υπογραμμίζοντας πως επιτακτική ανάγκη είναι η επιστροφή των εταιρειών στην κερδοφορία.
«Όλοι θα έχουν μία ευκαιρία. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα. Δεν είμαι εδώ για να περιορίσω τους ανθρώπους, αλλά να τους δώσω χώρο αναπνοής. Καταλαβαίνουμε ότι η Vauxhall είναι σημαντική για τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου και για όσο καιρό έχουμε κέρδη από την συγκεκριμένη περιοχή θα είμαστε εντάξει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με ζημιές που παρουσίασε η Opel
 
«Πρέπει να βγάλουμε λεφτά για χάρη των εργαζομένων. Κοιτάξτε την Opel. Για 30 χρόνια οι υπάλληλοι έλεγαν: Γιατί δεν το διορθώνετε; Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Δεν είναι το πρόβλημα, είναι η λύση. Ίσως έχουμε κάποιες επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται κάποια πράγματα τώρα. Ίσως μερικά από τα πράγματα που μάθαμε τα τελευταία χρόνια μπορεί να βοηθήσουν», κατέληξε.

KIA
Autotriti.gr