ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πάνω από 1.700 νέα περιπολικά στην ΕΛ.ΑΣ. σε 1 χρόνο

3.993 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Πλήρης ανανέωση για τον στόλο οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελευταία προσθήκη 64 νέα περιπολικά, που ανέβασαν το ρόστερ της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας σε περισσότερα από 1.700!

Πριν λίγες ώρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η φωτογραφία του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου περιπολικού VW ID.4 με το οποίο εμπλουτίστηκε ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας.



Στα πλαίσια της διαρκούς ανανεώσης του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε μια ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι το 2020 υλοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2021 παρελήφθησαν επιπλέον 255 οχήματα.

Στην ουσία, μετά και την τελευταία παραλαβή 64 νέων οχημάτων ειδικής χρήσης (ανακριτικά τροχαίας τύπου van) οι αστυνομικές δυνάμεις μετρούν περισσότερες από 1.700 νέες προσθήκες στο δυναμικό τους. Αξίζει να αναφερθεί πως, από αυτά τα 64, τα 49 αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ταμείου Συνοχής, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τα 15 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Toyota
ESPRINTER 5 THINKS