Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτη δοκιμή σε πίστα για τη νέα Toyota Supra
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη δοκιμή σε πίστα για τη νέα Toyota Supra

Πάρε «μάτι» τη νέα Supra

4.849 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2016)

Το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο Supra της Toyota με κινητήρα BMW, ρίχτηκε στην πίστα του Nurburgring για να τεστάρει τις επιδόσεις του και σε αγωνιστικό επίπεδο. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της όμως, οι πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο από τη δοκιμή, κλέβουν ήδη την παράσταση.

H αναγεννημένη Toyota Supra αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα sportscar των τελευταίων ετών και οι καμουφλαρισμένες εμφανίσεις της προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φάνηκε και από το πρώτο βίντεο που έγινε… ανάρπαστο!

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει κινητήρα BMW

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει κινητήρα BMW

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μετά τα teaser λοιπόν, η Toyota αποφάσισε να μας «βασανίσει» ακόμη περισσότερο, συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης της νέας Supra, στο Nurburgring, για να τσεκάρει τις επιδόσεις της στην πίστα. 
Από την εμφάνισή της εκεί λοιπόν, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ότι το προφίλ της θα μοιάζει αρκετά με το στυλ του FT-1, αλλά τα στρογγυλά πίσω φώτα και κάποιες ακόμη αλλαγές στο πίσω μέρος, αφήνουν αρκετά ακόμη στη φαντασία για τη συνολική εμφάνισή της, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.
 
Κάτω από το καπό της δε, εκτιμάται ότι θα βρίσκεται είτε ένας 6κίλυνδρος κινητήρας BMW ή ένα 2λιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας BMW, αφού ως γνωστόν το μοντέλο είναι κοινή παραγωγή των 2 αυτοκινητοβιομηχανιών.
 
Όσο για τον ήχο του, ακούστε και μόνοι σας…
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO