Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Βέλγος σχεδιαστής ήταν αυτός που αναθεώρησε το στυλ στα αυτοκίνητα των Hyundai, Kia και Genesis.

Παρελθόν από τη Hyundai o υπεύθυνος σχεδιασμού

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στην ηγεσία του τμήματος σχεδιασμού του Ομίλου Hyundai καθώς ο μέχρι πρότινος επικεφαλής, Luc Donckerwolke αποτελεί παρελθόν.

Ο Βέλγος σχεδιαστής, ο οποίος αναθεώρησε το στυλ στα αυτοκίνητα των Hyundai, Kia και Genesis, φεύγει από το όμιλο Hyundai Motor Group για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού ο 54χρονος ήταν αυτός που κατέθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση του κορεατικού ομίλου.
 
Η Donckerwolke έγινε μέλος της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Νότιας Κορέας ερχόμενος από το Volkswagen Group το 2015 για να ηγηθεί του σχεδιασμού στις μάρκες Hyundai και Genesis. Ωστόσο το 2018 κατάφερε να γίνει επικεφαλής σχεδιασμού ολόκληρου του ομίλου Hyundai, αναλαμβάνοντας επίσης και την Kia.
 
«Ήταν τιμή και προνόμιο να συνεισφέρουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος των Hyundai, Kia και Genesis», είπε μεταξύ άλλων ο Donckerwolke.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η Hyundai δεν θα ορίσει διάδοχο ως επικεφαλής σχεδιασμού για ολόκληρο το γκρουπ. Αντ 'αυτού, ο SangYup Lee θα συνεχίσει τον ρόλο του ως επικεφαλής σχεδιασμού για τα εμπορικά σήματα Hyundai και Genesis, ενώ ο Karim Habib θα παραμείνει στο τιμόνι του σχεδιαστικού τμήματος της Kia.

Toyota
PEUGEOT