Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάζει νέο ηλεκτρικό η MG
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάζει νέο ηλεκτρικό η MG

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2022)

Έτοιμο έχει ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό μοντέλο για την Ευρώπη η MG, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτου προς το τέλος του 2022.

Ελαφρώς μεγαλύτερο από το Volkswagen ID.3

Η MG αυξάνει ολοένα και περισσότερο την γκάμα της στην ευρωπαϊκή αγορά και στο πλαίσιο αυτό η μάρκα γνωστοποίησε πως έχει έτοιμο ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, δημοσιεύοντας μάλιστα και τις πρώτες teaser εικόνες, άλλα και ένα βίντεο. Η εταιρεία δεν είπε πολλά για το μοντέλο, αλλά επιβεβαίωσε ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα τους βρετανούς καταναλωτές και θα έχει μήκος 4.300 χιλιοστά. Αυτό σημαίνει ότι το ηλεκτρικό θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Volkswagen ID.3, το οποίο έχει μήκος 4.261 χιλιοστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LED φώτα και 17άρες ζάντες

Σύμφωνα με αυτά που μπορούμε να δούμε από τα teaser, το νέο ηλεκτρικό αναμένεται να είναι crossover ή hatchback, ενώ θα διαθέτει και αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Μπορούμε επίσης να δούμε μια μαύρη ή πανοραμική γυάλινη οροφή, όπως και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος που καλύπτουν σχεδόν όλο το πλάτος και διακόπτονται μόνο από το λογότυπο της μάρκας.

Με 156 ίππους και αυτονομία 400 χλμ. σύμφωνα με τις φήμες

Ενώ η MG δεν βγάζει άλλες πληροφορίες προς τα έξω, η φημολογία αναφέρει πως το αυτοκίνητο θα ονομάζεται «4». Πιθανότατα θα εξοπλίζεται από μπαταρία 61,1 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων και 260 Nm ροπής και θα έχει αυτονομία για περίπου 400 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
fiat
LEASING COURIER VS CITAN