Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Peugeot καταστρώνει από τώρα το πλάνο της για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Παρουσιάζει νέο μοντέλο η Peugeot

3.098 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Η Peugeot καταστρώνει από τώρα το πλάνο της για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άντρας της μάρκας, Jean-Philippe Imparato ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις για το κοινό μία από τις οποίες θα είναι και ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.


Ο επικεφαλής της μάρκας μίλησε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης για το πώς σκοπεύει να παρουσιαστεί η Peugeot στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Οκτώβρη. Στην απάντηση που έδωσε ο Imparato έκανε γνωστό πως ένα από τα αυτοκίνητα που θα εντυπωσιάσουν θα είναι το 508 PSE (Peugeot Sport Engineered) για το οποίο έχει γίνει αρκετός ντόρος μέχρι τώρα.
 
Θυμίζουμε πως το εν λόγω αυτοκίνητο παίρνει ισχύ από έναν 1.600άρη PureTech των 200 ίππων σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που τοποθετούνται και στους δύο άξονες προσφέροντας κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η συνολική ισχύς του μοντέλου ορίζεται στα 350 άλογα και αρχικά έχει προγραμματιστεί πως θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες μέχρι τα τέλη του 2020.
 
Ωστόσο το 508 PSE δεν θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα έχει στη σύνθεσή της η Peugeot. Ο Imparato αναφέρθηκε επίσης σε ένα νέο όχημα για την εκδήλωση και το εν λόγω αυτοκίνητο λέγεται πως θα έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον της εταιρείας.
 
«Η Peugeot προετοιμάζει μια ωραία έκπληξη. Την παρουσίαση ενός αυτοκινήτου που θα προάγει ολόκληρη τη σειρά μοντέλων της Peugeot για τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει προγραμματίσει το λανάρισμά του το 2023», αυτά ήταν τα λόγια του Imparato, καθώς ο επικεφαλής της γαλλικής μάρκας δε θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Hyundai
OPEL