Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάζει σκληροπυρηνικό GR Yaris και το πρωτότυπο GR GT3 η Toyota
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παρουσιάζει σκληροπυρηνικό GR Yaris και το πρωτότυπο GR GT3 η Toyota

5.804 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2022)

Δύο συναρπαστικά μοντέλα έχει στα «σκαριά» η Toyota, δημοσιεύοντας teaser εικόνες ενός πρωτότυπου με την ονομασία GR GT3, αλλά και μίας πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης του GR Yaris!

Δύο «καυτά» σπορ μοντέλα έχει έτοιμα η Toyota

Μπορεί να είμαστε στη μέση του χειμώνα, ωστόσο η Toyota ανεβάζει το θερμόμετρο δημοσιεύοντας δύο teaser εικόνες από σπορ μοντέλα τα οποία και αναμένεται να αποκαλύψει αργότερα αυτόν τον μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιστάδικο το GR GT3

Το πρώτο από αυτά έχει την ονομασία GR GT3. Πέραν της σκοτεινής φωτογραφίας που δημοσιεύει, η ιαπωνική μάρκα το μόνο που λέει είναι ότι πρόκειται για ένα αγωνιστικό πρωτότυπο αυτοκίνητο που ενσωματώνει τη γνώση και τις εκλεπτυσμένες τεχνολογίες που έχει αποκτήσει η TGR (TOYOTA GAZOO Racing) στον τομέα των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Ως εκ τούτου το GR GT3 πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πίστας, το οποίο δε φαίνεται να σχετίζεται ούτε με την Supra ούτε με το 86. Από την εικόνα διακρίνουμε πως έχει μακρύ καπό και στρογγυλεμένο οπίσθιο μέρος, όπου δεσπόζει και μία μεγάλη αεροτομή, ενώ τα μπροστινά φτερά ενσωματώνουν και αεραγωγούς.

Είναι το «καυτό» Toyota Yaris GRMN;

Η δεύτερη teaser εικόνα αφορά μία νέα σκληροπυρηνική έκδοση του GR Yaris, το οποίο δεν είναι απίθανο να σχετίζεται και το Toyota Yaris GRMN. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από τη στιγμή που ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το «καυτό», Toyota Yaris GRMN, οι οποίες και ανέφεραν ότι το μοντέλο θα είναι παρών στο Σαλόνι του Τόκυο, ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Σε κάθε περίπτωση από την εικόνα που υπάρχει στη διάθεσή μας μπορούμε να διακρίνουμε το αεριζόμενο καπό, τα ευρύτερα φτερά και φυσικά την αεροτομή στο τέλος της οροφής. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VITO POSO KALO EINAI