Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πατέντα δείχνει το ηλεκτρικό μέλλον της Ferrari
15 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πατέντα δείχνει το ηλεκτρικό μέλλον της Ferrari

2.406 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2022)

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Ferrari διέρρευσε και παρουσιάζει την πατέντα ενός νέου ηλεκτροκίνητου σπορ αυτοκινήτου με λεπτές μπαταρίες κάτω από τα καθίσματα και ένα μεγαλύτερο πακέτο στο πίσω μέρος.

Ετοιμάζει νέα πράγματα η Ferrari

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στις Ηνωμένες Πολιτείες και δείχνει την ιδέα της Ferrari για ένα πλαίσιο που μπορεί να υποστηρίξει υβριδικά ή ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα. Η πατέντα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποκαλύπτει ένα σχέδιο για χρήση πολλαπλών μπαταριών, χωρίς ωστόσο να διαταραχθεί η ακαμψία του πλαισίου, αφού προβλέπεται πως οι μπαταρίες θα «κουμπώσουν» μεταξύ τους σχηματίζοντας μία ενσωματωμένη δομή που αποτελεί το πάτωμα του οχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δύο πακέτα μπαταριών

Η διάταξη της μπαταρίας είναι πιο εύκολα κατανοητή στις εικόνες της πατέντας. Στα διαγράμματα, το BT1 αναφέρεται στο πρώτο πακέτο και το BT2 είναι το δεύτερο. Η πρώτη μπαταρία βρίσκεται κάτω από την καμπίνα επιβατών. Είναι φαρδιά αλλά έχει πολύ μικρό ύψος για να κάνει χώρο για τους επιβάτες. Πίσω από τους επιβάτες βρίσκεται το δεύτερο πακέτο μπαταριών που είναι πολύ ψηλότερο.

Πατέντα για ηλεκτρικό και υβριδικό

Σύμφωνα με τη κατάθεση του διπλώματος, η ρύθμιση αυτή μπορεί να λειτουργήσει είτε για ένα υβριδικό όχημα είτε για ένα αμιγώς ηλεκτρικό. Ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης θα μπορούσε να χωρέσει στο μπροστινό μέρος του οχήματος ή πίσω από την πίσω μπαταρία. Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
SEAT XENOIASTOI