Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο περίπτερο της Ferrari στο Παρίσι βρέθηκαν πέντε ειδικές εκδόσεις μοντέλων, που έγιναν προς τιμήν των 70 χρόνων της φίρμας. Ας τις γνωρίσουμε…
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο περίπτερο της Ferrari στο Παρίσι βρέθηκαν πέντε ειδικές εκδόσεις μοντέλων, που έγιναν προς τιμήν των 70 χρόνων της φίρμας. Ας τις γνωρίσουμε…

Πέντε μοναδικές Ferrari

2.331 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2016)

Η Ferrari ετοιμάζει 70 μοναδικά «κοστούμια» για τα μοντέλα της και μας επιδεικνύει στο Παρίσι τα 5 πρώτα, που τιμούν τα 70 χρόνια της φίρμας, αλλά και 5 θρύλους των αγώνων. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Στο περίπτερο της Ferrari στο Παρίσι, μπορεί πρωταγωνιστής να ήταν η LaFerrari Aperta, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τις πέντε ειδικές εκδόσεις που έγιναν προς τιμήν των 70 χρόνων της φίρμας.

Ferrari F12berlinetta «The Stirling»

Ferrari F12berlinetta «The Stirling»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αλλά δεν είναι οι μόνες, καθώς η Ferrari δημιουργεί 70 διαφορετικά «κοστούμια», που μπορούν να φτιαχτούν σε πέντε μόνο αντίτυπα το καθένα, δημιουργώντας έτσι 350 μοναδικές Ferrari. Ας δούμε, όμως, τα πέντε πρώτα εκθεσιακά μοντέλα από το Παρίσι, τα οποία τιμούν θρύλους των αγώνων.
  
Ferrari F12berlinetta «The Stirling»
Η Ferrari F12berlinetta «The Stirling» τιμά φυσικά τον μεγάλο Stirling Moss, αλλά και την 250 GT Berlinetta SWB που οδηγούσε όταν κέρδισε το Tourist Trophy του 1961. Διαθέτει αγωνιστική στολή Blu Scuro, οριζόντια λευκή λωρίδα στο καπό και έναν κυκλωμένο αριθμό στην πόρτα.
 
Ferrari 488GTB «The Schumacher»
Η 488GTB «The Schumacher» αποτίνει φόρο τιμής στις θρυλικές επιτυχίες του Michael Schumacher, το εμβληματικό μονοθέσιο F2003-GA F1, αλλά και τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Ferrari το 2003. Το αμάξι φέρει απλή κόκκινη απόχρωση, λευκές αγωνιστικές ρίγες στην οροφή και στα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και τα ειδικά σηματάκια.
 
Ferrari California T «The Steve McQueen»
Η California T «The Steve McQueen» αντλεί έμπνευση από την θρυλική 250 GT Berlinetta Lusso του 1963, που έκανε δώρο στον McQueen η γυναίκα του. Διαθέτει καφέ εξωτερική απόχρωση και camel δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, με ειδικές ραφές.
 
Ferrari 488 Spider «The Green Jewel»
Η 488 Spider «The Green Jewel» φορά ένα παρόμοιο πράσινο «κοστούμι» με την 365 P2 που έτρεχε με την ομάδα David Piper Racing Team. Το εν λόγω αμάξι νίκησε τις 9 Ώρες του Kyalami το 1965 και 1966, έχοντας στο τιμόνι του τον ίδιο τον Piper.
 
Ferrari 488 Spider Tailor Made
Η δεύτερη 488 Spider μας επιδεικνύει τους δεσμούς της με την εμβληματική 375 MM του 1953, ένα μοντέλο δια χειρός Pininfarina. Διαθέτει λευκή απόχρωση -Bianco Italia- τριών στρωμάτων, ενώ το καπό της διατρέχουν διπλές μπλε ρίγες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda