ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα πρώτα σχέδια κυκλοφόρησαν ήδη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα πρώτα σχέδια κυκλοφόρησαν ήδη

Pick-up από τη Renault

1.849 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2015)

Γερό μπάσιμο στην κατηγορία των pick-up ετοιμάζεται να κάνει η Renault, με ένα νέο μοντέλο βασισμένο στο Dacia Duster

Η Renault εν τέλει θα κυκλοφορήσει στην αγορά την pick-up εκδοχή του Duster crossover. To “Sport Utility Pickup” όπως χαρακτηρίστηκε, Oroch concept,που παρουσιάστηκε πέρυσι θα βγει στη γραμμή παραγωγής όπως άλλωστε ζητούσε η αγορά. 
Τα αποκαλυπτήρια θα λάβουν χώρα στις 18 Ιουνίου σε μία τελετή κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκίνητου του Μπουένος ¶ιρες. Προς τα παρών οι επίσημες πληροφορίες για το νέο μοντέλο έρχονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει κάποια σχέδια.
 Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει το Duster επιτυχημένο έχουν μείνει αναλλοίωτα, όπως η σχεδίαση, η υπερυψωμένη ανάρτηση και η λειτουργικότητα. Συνεπώς μπορούμε να πούμε πως θα πρόκειται για ένα διπλοκάμπινο 4θυρο pick-up. Βέβαια σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπάρχουν εμφανισιακές διαφορές συγκριτικά με το Duster. 
Προς το παρόν από το αρχηγείο της Renault ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και αρνούνται την εισαγωγή του Oroch στην ευρωπαϊκή αγορά. Προφανώς ζυγίζουν τα δεδομένα αφού από τη μία υπάρχει ζήτηση για ένα όχημα σαν και αυτό αλλά από την άλλη δεν γνωρίζουν κατά πόσο αυτή η ζήτηση αρκεί για να ξεκινήσει η παραγωγή. 
Επιπλέον το εργοστάσιο του Mioveni είναι στο μάξιμουμ της παραγωγής του και βραχυπρόθεσμα δεν υπάρχουν σχέδια για την αναβάθμισή του. Ωστόσο έχουν παρατηρηθεί πρόσφατα αρκετά πρωτότυπα να δοκιμάζονται στη Ρουμανία.
Εκτός της Ευρώπης η ζήτηση στη Βραζιλία αναμένεται να είναι τεράστια αφού στην αγορά της Λατινικής Αμερικής τα pick-up καταλαμβάνουν το 75% του μεριδίου αγοράς. Όπως δήλωσε ο Senior Vice President of the Americas Region Denis Barbier το νέο pick-up βασισμένο στο Duster θα καλύψει το κενό της φίρμας στη συγκεκριμένη κατηγορία που απαριθμεί συνολικά πάνω από 900,000 οχήματα.

Από άλλη οπτική γωνία το νέο pick-up της Renault

Από άλλη οπτική γωνία το νέο pick-up της Renault

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr