Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιέσεις γίνονται από το αφεντικό της Genesis για μοντέλο παραγωγής της Essentia.

Το concept της Essentia πρόκειται για ένα ηλεκτρικό κομψό GT αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό το μοναδικό στυλ που συναντάμε στο εξωτερικό συνεχίζεται.

Πιέσεις για μοντέλο παραγωγής της Essentia

1.687 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2018)

Η Genesis χρησιμοποίησε πρόσφατα το Auto Show της Νέας Υόρκης για να αποκαλύψει το πρωτότυπο της Essentia, ωστόσο όπως φαίνεται οι άνθρωποι της φίρμας δεν μένουν εκεί, καθώς επιθυμία τους είναι η κατασκευή ενός μοντέλου παραγωγής.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της φίρμας, Manfred Fitzgerald, ακόμα δεν έχει εγκριθεί η κατασκευή ενός μοντέλου παραγωγής, ωστόσο γνωστοποίησε πως από τη μεριά του πιέζει προκειμένου κάτι τέτοιο να συμβεί, κάνοντας μάλιστα και μία πρώτη εκτίμηση για το πότε θα μπορούσε να λανσαριστεί το μοντέλο, αναφέροντας ως επικρατέστερα τα έτη 2021 ή 2022.
 
Το concept της Essentia πρόκειται για ένα ηλεκτρικό κομψό GT αυτοκίνητο με ιδιαίτερο σχεδιασμό, το οποίο διαθέτει αμάξωμα και πλαίσιο από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό, το μοναδικό στυλ που συναντάμε στο εξωτερικό συνεχίζεται, με το πιο εντυπωσιακό στοιχείο να είναι δύο οθόνες που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του ταμπλό.
Η μία που είναι 8 ιντσών αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη τεράστια οθόνη που εκτείνεται από τη θέση του οδηγού μέχρι αυτή του συνοδηγού, μπορεί να εμφανίσει λειτουργίες που αφορούν το σύστημα ψυχαγωγίας, τον κλιματισμό κ.α, ενώ χρησιμοποιείται και ως καθρέφτης.
 
Τέλος αναφορικά με την ηλεκτρική μονάδα ισχύος, η Genesis δεν είχε αφήσει να γίνουν γνωστές πολλές πληροφορίες, ωστόσο κάτι τέτοιο φανερώνει το ενδιαφέρον της φίρμας να ασχοληθεί με τον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO