Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche Mission E στο χωριό του Aη Βασίλη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Mission E στο χωριό του Aη Βασίλη

2.191 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Η πρώτη ηλεκτρική Porsche είναι γεγονός και οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η γερμανική εταιρία συμβαδίζει με τις εξελίξεις και εξελίσσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο. Η Mission E θέλει να εκθρονίσει το Model S της Tesla και για αυτό δοκιμάζεται αδιαλείπτως σε πάσης φύσεως εχθρικό τερέν, προκειμένου να είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόσφατα απαθανανατίστηκε στη Β. Φινλανδία ένα μουλάρι δοκιμών βασισμένο στην Panamera, το οποίο θυμίζει cross country έκδοση της λιμουζίνας από το Τσουφενζάουζεν. Η εμφάνιση  είναι αναμενόμενα περίεργη, καθώς οι μπαταρίες του Mission E έχουν ανακατανείμει τις αναλογίες του αμαξώματος. Η ουσία είναι κάτω από το αμφιλεγόμενο περιτύλιγμα.
 
Η αυτονομία είχε οριστεί αρχικά για 400 χλμ. με μία φόρτιση, αλλά ο ανηλεής ανταγωνισμός ανάγκασε το πλάνο να μετακινηθεί προς τα πάνω. Ο νέος στόχος βρίσκεται πλέον στα 530 χλμ., με συνοδεία ένα εντυπωσιακό 0-100 σε 3.5” και ένα αξιοσημείωτο 0-200 σε 12”. Όταν αδειάσουν οι μπαταρίες του, δύναται να γεμίσει το 80% σε μόλις 15 λεπτά, χρόνος εξωπραγματικός με τα σημερινά δεδομένα.

Υπεύθυνο για αυτό το κατόρθωμα θα είναι το υπερεξελιγμένο σύστημα των 800V, το οποίο είναι διπλάσιο από τη σημερινή νόρμα των 400V. To σύνολο της ηλεκτρικής πλατφόρμας εξελίσσεται εξ ολόκληρου εντός Porsche, με τη γραμμή παραγωγής στο Τσουφενχάουζεν να δέχεται πρόσφατα ριζική αναβάθμιση για να υποστηρίξει τα νέα δεδομένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CUSTOM VS MAXUS