Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μια Porsche Panamera Turbo έφερε στο προσκήνιο η TopCar

O βελτιωτικός οίκος έχει ενισχύσει την Panamera με το πακέτο Stingray GTR.

Το κόστος του μοντέλου με όλα τα νέα πρόσθετα στοιχεία από την TopCar ανέρχεται στις 235.000 ευρώ.

Porsche Panamera «βγαλμένη» από την TopCar

1.705 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Μια Porsche Panamera Turbo έφερε στο προσκήνιο η TopCar, η οποία έχει βάλει το «χεράκι» της αναφορικά με την βελτίωση του γερμανικού μοντέλου.

Συγκεκριμένα ο βελτιωτικός οίκος έχει ενισχύσει την Panamera με το πακέτο Stingray GTR Edition, το οποίο προσφέρει νέα στοιχεία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό μέρους του αυτοκινήτου κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό, το πακέτο προσφέρει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με προσαρμοσμένους αεραγωγούς, επανασχεδιασμένα DRL φώτα, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, οπίσθιο αεροδυναμικό διαχύτη αλλά και μία μεγάλη αεροτομή.
Το εσωτερικό είναι «λουσμένο» με ίνες από άνθρακα, οι ποίες βρίσκονται στο τιμόνι, το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών, ενώ τα ανθρακονήματα συνδυάζονται και με δέρμα Alcantara, το οποίο μεταξύ άλλων ντύνει και τις κολόνες του αυτοκινήτου.
 
Το κόστος του μοντέλου με όλα τα νέα πρόσθετα στοιχεία από την TopCar ανέρχεται στις 235.000 ευρώ, με τους ανθρώπους της εταιρεία να αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αμάξι επέστρεψε προσφάτως στο νέου του ιδιοκτήτη στη Μόσχα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη Porsche Panamera Turbo  είναι το νούμερο 3 από τις 25 συνολικά μονάδες της περιορισμένης σειράς του μοντέλου που φέρουν το πακέτο Stingray GTR.

Toyota
KIA