Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Porsche Taycan εμβόλισε Macan καταλήγοντας σε μάντρα!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Taycan εμβόλισε Macan καταλήγοντας σε μάντρα!

4.001 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Μία Porsche Taycan 4S Cross Turismo και μια Porsche Macan βρέθηκε η μία πάνω στην άλλη και οι δύο μαζί μέσα σε μία μάντρα με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου!

Απίστευτο και όμως αληθινό

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στην Ισπανία με πρωταγωνίστριες δύο Porsche και συγκεκριμένα μια ηλεκτρική Porsche Taycan 4S Cross Turismo και μια Porsche Macan. Το τι ακριβώς οδήγησε στο ατύχημα είναι άγνωστο προς το παρόν, αλλά Μέσα από την ιβηρική χώρα αναφέρουν πως η Macan ήταν σταθμευμένη και την ευθύνη για  το ατύχημα φέρει η Taycan 4S Cross Turismo, κάτι που όπως φαίνεται αποδεικνύεται και από την κατάληξη του ατυχήματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Taycan εμβόλισε τη Macan

Μαρτυρίες από το χώρο του ατυχήματος στην περιοχή Alcalá de Henares στην Μαδρίτη, αναφέρουν πως μία 45χρονη γυναίκα για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο πλάι της Macan, την σήκωσε και έστειλε και τα δύο οχήματα πάνω σε έναν τοίχο από τούβλα, που με τη σειρά του υποχώρησε!

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί ανθρώπων, ωστόσο οι υλικές ζημιές είναι εκτεταμένες τόσο στα δύο αυτοκίνητα όσο και στην μάντρα του σπιτιού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
VW