Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πόσα θα έδινες για μια τρακαρισμένη Porsche Carrera GT;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πόσα θα έδινες για μια τρακαρισμένη Porsche Carrera GT;

2.935 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2021)

Porsche Carrera GT με σημαντική ζημιά στον πρόβολο ψάχνει νέο ιδιοκτήτη και αυτή την στιγμή έχει ήδη μια προσφορά της τάξης των 386.000 δολαρίων.

Στο σφυρί τρακαρισμένη Porsche Carrera GT 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι τιμές των μεταχειρισμένων Porsche Carrera GT έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους 18 μήνες, αφού ουσιαστικά, όποιος θέλει να αποκτήσει ένα, πρέπει να ξοδέψει παραπάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Υπάρχουν όμως και «ευκαιρίες»…

Έχει σημαντική ζημιά στον πρόβολο αλλά έχει μόνο 14.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο

Σε δημοπρασία αυτή την στιγμή στην ιστοσελίδα της Copart βρίσκεται μια Porsche Carrera GT με μόνο 14.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, η οποία, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, έχει σημαντικές ζημιές στο εμπρός αριστερό μέρος της. Ειδικότερα, ο προφυλακτήρας και το καπό είναι αρκετά «τραυματισμένα» ενώ και το φωτιστικό σώμα χρειάζεται αλλαγή.

Λένε πως έχει ραγίζει το σασί της

Δυστυχώς, σύμφωνα με κάποιο forum, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ενεπλάκη σε σφοδρό ατύχημα και το συνεργείο που ανέλαβε να το επισκευάσει, αποφάσισε πως η Porsche Carrera GT έχει πάθει σημαντική ζημιά στο ανθρακονημάτινο σασί της. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, ακόμη και εάν χρειάζεται να ξοδευτούν αρκετά χρήματα.

612 άλογα και καταιγιστικές επιδόσεις

Η ισχύς της Carrera GT πηγάζει από έναν ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,7 λίτρων απόδοσης 612 ίππων και 590 Nm ροπής. Η Porsche ισχυρίστηκε τότε ότι το μοντέλο παραγωγής μπορούσε να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ. την ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και ότι είχε μέγιστη ταχύτητα 330 km/h. Στην πράξη, οι οδικές δοκιμές από έντυπα μέσα, απέδειξαν ότι στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις, καθώς καταφέρνει επιτάχυνση από 0-97 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα και τα 0-161 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα έφτανε τα 334 km/h. Ο αεροδυναμικός συντελεστής Cd της Carrera GT ήταν 0,39.

Ανεβαίνει η τιμή της

Η κορυφαία προσφορά αυτή την στιγμή φτάνει τα 386.000 δολάρια.

Η καλύτερη προσφορά είναι 386.000 δολάρια αυτή την στιγμή!
- Έχει σημαντική ζημιά στον πρόβολο, ίσως και στο ανθρακονημάτινο σασί του
- Είναι σχεδόν καινούριο με μόλις 14.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο
- To V10 μοτέρ αποδίδει 612 άλογα και 590 Nm ροπής
Πόσα λεφτά αξίζει το αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση; Eσύ πόσα θα έδινες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN