Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Πόσο «πάει» η ασφάλεια στα hot γκάζια;

3.718 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Δεν χρειάζεται να «ξηλωθείς»! Το ξέρεις ότι ακόμα και τα πιο hot μοντέλα επιδόσεων μπορούν έχουν πλήρη, αλλά προσιτά στην αγορά πακέτα για την ασφάλιση; Δες πόσο κοστίζει η ασφάλιση για Audi S3, Mercedes-AMG, BMW M και πολλά άλλα.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το πακέτο που διαθέτει τις περισσότερες καλύψεις από οποιοδήποτε άλλο. Σκοπός της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου είναι να καλύπτει τόσο εσένα, όσο και το αυτοκίνητό σου από κάθε πιθανό κίνδυνο. Σίγουρα οι κάτοχοι μοντέλων S και RS της Audi, σειράς BMW M και Mercedes-AMG θέλουν ό,τι καλύτερο για το αυτοκίνητό τους πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Audi S3 Sportback 

Audi S3 Sportback 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Audi S3 Sportback 

Το ανανεωμένο AudiS3 με τους 310 πλέον ίππους και καλύτερο στήσιμο από κάθε προηγούμενο συνεχίζει επάξια την θρυλική παράδοση των S3 με εκρηκτικές επιδόσεις κάνοντας το ένα από τα πιο hotsportμοντέλα της κατηγορίας.Για το πιο πλήρες πακέτο ασφάλισης οι κάτοχοι του νέου S3 θα πληρώσουν από 52€ έως 113€ τον μήνα στην Αττική.
 

Audi TT RS Coupe

Στρίβει ασύλληπτα γρήγορα και αβίαστα αυτό το TT και πιάνει τρελές ταχύτητες ακόμη και στις μικρότερες ευθείες. Μπορεί να δείτε νούμερα στο κοντέρ που δεν θα τα πιστεύετε ότι είναι εφικτά από τη μία καμπή στην άλλη. Για να μην ασχοληθείς ποτέ ό,τι και αν συμβεί στο δρόμο αξίζει μια πλήρης μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου (θα σου καλύψει και ζημιές αν για παράδειγμα βγεις μόνος σου εκτός στροφής) με όλες τις πρόσθετες καλύψεις. Για τους κατόχους Αττικής το κόστος κυμαίνεται από 110€ έως 294€ τον μήνα από τη σύγκριση τιμών της αγοράς.

Audi TT RS Coupe

Audi TT RS Coupe

 

Mercedes-AMG CLA 45

Η CLA και σε αυτή την κορυφαία της έκδοση παραμένει ιδιαίτερα κομψή αισθητικά και ξεχωριστή, προβάλλοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική της 4θυρης κουπέ σιλουέτας της, «εμπλουτισμένη» με πιο σπορ χαρακτηριστικά. Προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις αλλά μόλις την μάθεις θα καταλάβεις ότι «θέλει» περισσότερο τις στροφές από τις ευθείες. Η πλήρης ασφάλιση της AMG CLA 45 κοστίζει από 136€ έως 224€ τον μήνα συγκρίνοντας τις καλύτερες προσφορές της αγοράς για μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αττική.
 

Mercedes-AMG A 45

Αυτή η Mercedes είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα αδερφάκια της και το δείχνει. Τα χαρακτηριστικά λογότυπα στα εμπρός φτερά «Turbo – AMG», αλλά και στην πόρτα του πορτμπαγκαζ, ενισχύουν την macho εικόνα μοντέλου της ιδιαίτερης αυτής A-Class. Όλα αυτά του «φαίνεσθαι» τα παρατηρείς μέχρι να βάλεις μπροστά. Μετά τα πάντα επισκιάζονται από το μπάσο βρυχηθμό του πανίσχυρου κινητήρα που σε προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Για να μη σε νοιάζει αν τύχει και παρκάρεις εκτός πάρκινγκ και για να είσαι ήσυχος από κάθε κίνδυνο που παραμονεύει, από φυσικά φαινόμενα μέχρι και κάποια ζημιά που μπορεί να κάνεις εσύ ο ίδιος, ασφάλισε το με μια πλήρη μικτή ασφάλεια από 127€ έως 209€ τον μήνα.

Mercedes-AMG CLA 45

Mercedes-AMG CLA 45

 

BMW M135i

Η κορυφαία έκδοση 1 Series εκδηλώνεται έχει πετύχει έναν ιδανικό συνδυασμό μεταξύ σπορ επιδόσεων και καθημερινής χρήσης. Η BMW δεν είχε ως στόχο να κινηθεί στα πρότυπα των AudiRSκαι MercedesAMGγια αυτό και έχει μια συγκρατημένη επιθετικότητα η οποία ωστόσο μπορεί να εκτελέσει σε κάθε στροφή και ευθεία. Είναι ένα μοντέλο που δεν μπορείς να το παραμελήσεις όταν πρόκειται για την ασφάλεια τόσο του οχήματος όσο και τη δική σου. Το καλύτερο πακέτο ασφάλισης της αγοράς θα σου στοιχίσει από 72€ έως 165€ τον μήνα.
 

BMW M3 Sedan 

Με 430 ίππους η θρυλική BMW M3 μπήκε στην turbo εποχή και κατέχει μια θέση στο πάνθεον της οδηγικής ευχαρίστησης. Θέλει γκάζι για να βγάλει το χαρακτήρα της αλλά εκεί θα σου δείξει πραγματικά τι είναι. Ένα τέτοιο αμάξι δεν μπορεί να μην είναι πλήρως καλυμμένο έναντι κάθε κινδύνου. Αξίζει μια μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη ίδιων ζημιών και όλες τις πρόσθετες καλύψεις της αγοράς. Θα σου στοιχίσει από 176€ έως 322€ τον μήνα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Mercedes-AMG A 45

Mercedes-AMG A 45

 

BMW M135i

BMW M135i

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG