Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου από το Pricefox

3.719 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Στο Pricefox συγκρίνεις προσφορές από 15 ασφαλιστικές της αγοράς και μπορείς να βρεις την πιο πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με όλες τις πρόσθετες καλύψεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ας δούμε τι καλύπτει μια ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου.

    Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
    Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Αστική Ευθύνη: Η κάλυψη αστικής ευθύνης είναι αυτή που είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να έχεις. Αν εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα και φταις, τότε οι άλλοι εμπλεκόμενοι θα αποζημιωθούν από την ασφαλιστική σου εταιρεία.
  • Προσωπικό Ατύχημα: Αν χτυπήσεις εσύ ή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, την ώρα που οδηγεί ή κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από αυτό, τότε η ασφαλιστική εταιρεία σας καλύπτει.
  • Τρομοκρατικές Πυρός: Αν πάθει ζημιές το αυτοκίνητό σου από πυρκαγιά, η οποία προέρχεται από τρομοκρατικές ενέργειες, η ασφάλεια αυτή καλύπτει.
  • Απώλεια, Κλοπή, Ληστεία Σημαντικών Εγγράφων: Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των παρακάτω εγγράφων του ασφαλισμένου, αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας, καλύπτεται το κόστος επανέκδοσης τους, συµπεριλαµβανοµένου του κόστους των απαιτούμενων παραβόλων.
  • Θραύση κρυστάλλων: Καλύπτεσαι για τη ζημιά που έχουν τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σου, που αποτελούν συνέπεια θραύσης από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία, αλλά και για τα έξοδα τοποθέτησης. Η ασφάλεια αυτή σου προσφέρει κάλυψη και αποζημίωση για τις ζημιές που θα πάθει το αυτοκίνητό σου σε περίπτωση πυρκαγιάς, κεραυνού ή αυτανάφλεξής του.
  • Αστική Ευθύνη Πορθμείου: Καλύπτονται οι υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες που θα προκαλέσει το αυτοκίνητο σου σε τρίτους κατά την μεταφορά του με πλοίο.
  • Πυρός από Κακόβουλες Πράξεις: Καλύπτεσαι για ζημιές από φωτιά στο αυτοκίνητό σου, που ξεκίνησε από κάποια κακόβουλη ενέργεια τρίτων.
  • Αστική ευθύνη από το μεταφερόμενο φορτίο: Η αστικήευθύνητου ασφαλισμένου για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που, από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις τους, θα προκληθούν σε τρίτους, από μεταφερόμενο φορτίο που προεξέχει ή πέφτει από το ασφαλισμένο όχημα.
  • Μεταφορά οχήματος από ατύχημα: H κάλυψη περιλαμβάνει την άμεση εξυπηρέτηση του οχήματός σου, 24ώρες το 24ωρο, σε περίπτωση ατυχήματος και μεταφορά του σε συνεργείο της επιλογής σου στο νομό που θα προκληθεί το ατύχημα.
  • Κάλυψη συστήματος Ήχου και Πλοήγησης: Καλύπτεται η κλοπή των συστημάτων ήχου και πλοήγησης που είναι σταθερά εγκατεστημένα στο αυτοκίνητο σου.
  • Μερική Κλοπή: Αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, αποζημιώνεσαι για όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία του.
  • Οδική Βοήθεια: Η κάλυψη Οδικής Βοήθειας Οχημάτων παρέχει βοήθεια για γεγονότα που προκύπτουν λόγω τροχαίου ατυχήματος, μηχανικής ή ηλεκτρικής βλάβης του ασφαλισμένου οχήματός, κατά τη διάρκεια ισχύος της ασφάλισης. Η ασφαλιστική κάλυψη περιλαμβάνει κυρίως: Α) Την επιτόπια επισκευή του οχήματος, εφΆ όσον είναι δυνατή. Β) Τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο ή στο συνεργείο επιλογής του ιδιοκτήτη/ οδηγού. Γ) Τη μετακίνηση των ασφαλισμένων επιβατών του οχήματος. Δ) Κάλυψη απώλειας κλειδιών. Ε) Την έλλειψη καυσίμων, μεταφέροντας το όχημα στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων ΣΤ) Τη Φύλαξη του ασφαλισμένου οχήματος εάν το συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου είναι κλειστό λόγω αργίας ή Σαββατοκύριακου. Ζ) Τη διαμονή των ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο. Ζημίες από λανθασμένο καύσιμο, ετησίως. Αποζημιώνεσαι για τις βλάβες που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο σου από λανθασμένο ή νοθευμένο καύσιμο από υπαιτιότητα του υπαλλήλου του πρατηρίου υγρού καυσίμου (έξοδα καθαρισμού δεξαμενής καυσίμου, έξοδα ρυμούλκησης, έξοδα επισκευής μηχανικών βλαβών, έξοδα αυτοκινήτου αντικατάστασης, έξοδα ταξί).
  • Ίδιες Ζημίες από Κακόβουλες Βλάβες: Καλύπτει τις υλικές ζημιές του οχήματος σου που προκαλούνται αποκλειστικά και µόνο από κακόβουλες πράξεις τρίτων σε εξαρτήματα και εξοπλισμό του οχήματος σου που προβλέπονται από τον κατασκευαστή κατά τη μαζική παραγωγή.
  • Αστική ευθύνη από πυρκαγιά σε πορθμεία και κλειστούς χώρους: Η ασφαλιστική σου εταιρεία καλύπτει ζημιές και σωματικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν από το όχημά σου σε φυλασσόμενους χώρους όπως πλωτά μέσα, πορθμεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς ή συνεργεία αυτοκινήτων.
  • Φυσικά Φαινόμενα: Η ασφάλεια αυτή σε καλύπτει αν το αυτοκίνητό σου πάθει ζημιές από καιρικές συνθήκες όπως καταιγίδα, θύελλα, σεισμός και πλημμύρες. Δεν σε καλύπτει σε περίπτωση που το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μηχανικό εξαιτίας του παγετού.
  • Ολική Κλοπή: Αν σου κλέψουν το αυτοκίνητο, καλύπτεσαι για την αξία που έχει το αυτοκίνητό σου τη μέρα της κλοπής.
  • Αυτοκίνητο Αντικατάστασης: Σε περίπτωση που δεν μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητό σου λόγω ζημιών μετά από τρακάρισμα, τότε σου παρέχεται αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των ζημιών.
  • Αστική Ευθύνη από διαρροή υγρών: Καλύπτονται οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσει το αυτοκίνητο σου σε τρίτους από πιθανή διαρροή υγρών.
  • Αστική Ευθύνη εντός φυλασσόμενων χώρων: Καλύπτει την Αστική Ευθύνη προς τρίτους όταν το αυτοκίνητο σου βρίσκεται εντός φυλασσομένων χώρων, όπως για παράδειγμα γκαράζ, συνεργεία αυτοκινήτων, εκθέσεις αυτοκινήτων, προβλήτες.
  • Αστική ευθύνη κλέπτου:: Η ασφάλιση καλύπτει την αστική ευθύνη προσώπων που κατέλαβαν το αυτοκίνητο με κλοπή ή βία (δηλαδή του κλέπτη) και εν συνεχεία προκάλεσαν ατύχημα, καθώς επίσης και αυτών που προκάλεσαν το ατύχημα με πρόθεση.
  • Απεργίες, Εξεγέρσεις & Πολιτικές Αναταραχές: Καλύπτονται ζημιές από πυρκαγιά κατά τη διάρκεια απεργιών, εξεγέρσεων ή πολιτικών αναταραχών.
  • Αστική Ευθύνη Πυρός: Καλύπτεσαι σε περίπτωση που ξεκινήσει φωτιά από το αυτοκίνητό σου και καταστρέψει περιουσία τρίτων.
  • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα: Αν σε τρακάρει ένα από τα 700.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, τότε η ασφαλιστική σου εταιρεία αναλαμβάνει να σε αποζημιώσει.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρων: Αν προκαλέσεις εσύ τροχαίο ατύχημα, η κάλυψη αυτή σε προστατεύει από την αύξηση των ασφαλίστρων. Αυτή η κάλυψη ισχύει για ένα ατύχημα στο οποίο υπεύθυνος είσαι εσύ, ανά έτος ασφάλισης.
  • Κάλυψη πληρωμής ασφαλίστρων λόγω απόλυσης από την εργασία ή διακοπής της επαγγελματικής δραστηριότητας: Αν κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου σου απολυθείς από την εργασία σου ή διακόψεις αναγκαστικά την επαγγελματική σου δραστηριότητα σε περίπτωση ελεύθερου επαγγέλματος, δεν θα πληρώσεις τα επόμενα ασφάλιστρα που αναλογούν στην υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη αν συμπίπτει χρονικά µε την περίοδο που είσαι άνεργος.
  • Ζημίες κατά τη Διάρρηξη: Η ασφαλιστική σου σε καλύπτει για τυχόν υλικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια διάρηξης του οχήματος σου.
  • Αερόσακοι: Αν χαλάσουν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου σου μετά από ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει την επισκευή τους.
  • Ζημιές Ιδίου: Η ασφαλιστική καλύπτει ζημιές που θα πάθει το αυτοκίνητο σου από κακόβουλες πράξεις τρίτων, ή εξαιτίας σύγκρουσης, πρόσκρουσης, κατάπτωσης, ανατροπής ή εκτροπής του. Ισχύει το ποσό απαλλαγής που έχεις συμφωνήσει με την ασφαλιστική και αναγράφεται στον πίνακα καλύψεωντουσυμβολαίου σου.
  • Φροντίδα Ατυχήματος: Αν βρεθείς σε ατύχημα, θα έρθει άμεσα ένας συνεργάτης της ασφαλιστικής για να καταγράψει το περιστατικό και να συμπληρώσει τα χαρτιά που χρειάζονται.
  • Κάλυψη Χαλαζιού: Καλύπτονται οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αυτοκίνητο σου από χαλαζόπτωση.
  • Νομική Προστασία: Με την κάλυψη αυτή, η ασφαλιστική εταιρεία σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα έννομα συμφέροντά σου με τη βοήθεια δικηγόρου. 
Αγοράζοντας στο Pricefox online λαμβάνεις το συμβόλαιο σου και όλα τα απαραίτητα έγγραφα εύκολα και γρήγορα στο e-mail σου και για οτιδήποτε προκύψει και χρειαστείς η εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι δίπλα σου 24/7.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
DS