ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πόσο πιθανό να βγάλει η VW το φθηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς;

Πόσο πιθανό να βγάλει η VW το φθηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς;

3.072 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2023)

H VW έχει στόχο να φέρει στην αγορά το «ηλεκτρικό για όλους» με τιμή στα 25.000 ευρώ, ως το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η VW. Η μάρκα που έχει να βγάλει φθηνό μοντέλο από τον πρώτο Σκαραβαίο. Υπάρχει περίπτωση;

Η Volkswagen θέλει να φέρει ηλεκτρικό με 25 χιλιάρικα

Την VW μπορεί να την ξέρουμε για πολλά πράγματα. Για τη σταθερή ποιότητα. Για την σταθερή της σχεδίαση. Για την ικανή της τεχνολογία. Για την δυνατή της μεταπωλητική αξία. Για αυτό που δεν την ξέρουμε όμως είναι τα προσιτά της μοντέλα. Αυτό όμως λέει πως θα αλλάξει.

Η VW ισχυρίζεται πως θα φέρει πρώτη στην αγορά το ηλεκτρικό των 25.000 ευρώ. Μπορεί αυτά τα λεφτά να είναι πολλά, αλλά με αυτή την τιμή, αυτό το αμάξι θα είναι όντως το φθηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς. Το τι θα αγοράζεις με αυτά τα λεφτά είναι λίγο ασαφές. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα μοντέλο που μοιάζει με το Polo σε μέγεθος και σχεδίαση, είναι το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας με κινητήρα και κίνηση εμπρός, βασισμένο στην μικρότερη ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ Entry. Με νέες μπαταρίες κατασκευής VW, μέτριες αυτονομίες και αρκετά υψηλές ιπποδυνάμεις, η VW θέλει να πετύχει την χαμηλή τιμή μέσω οικονομίας κλίμακας, αλλά και με λίγο «κούρεμα» στα «λούσσα». Η βασική έκδοση, των 25.000 ευρώ, θα είναι μάλλον λίγο γυμνή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
ESPRINTER 5 THINKS