Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πόσο σίγουρος είσαι πως τα ηλεκτρικά δεν είναι πραγματικά αμάξια;

Πόσο σίγουρος είσαι πως τα ηλεκτρικά δεν είναι πραγματικά αμάξια;

4.299 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2023)

- Πολλοί κράζουν τα ηλεκτρικά επειδή δεν έχουν ταχύτητες, έχουν ψεύτικο ήχο & αργούν να «γεμίσουν»
- Μήπως στην πραγματικότητα δεν τα γουστάρουν γιατί είναι ακριβά;
- Πιστεύουν ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που αλλάζει η αυτοκίνηση, ενώ στην πραγματικότητα φταίνε τα όρια ρύπων
- Αν οδηγήσεις ηλεκτρικό θα πάθεις πλάκα με τα γκάζια, την τεχνολογία & την ησυχία στην καμπίνα

Πολλοί κράζουν τα ηλεκτρικά επειδή δεν έχουν ταχύτητες, έχουν ψεύτικο ήχο & αργούν να «γεμίσουν»

Που σταματάει η αλήθεια και που αρχίζουμε να βρίζουμε τα ηλεκτρικά μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβά; Μήπως όλη η αρνητική στάση απέναντί τους δεν έχει σχέση με το πόσο «πραγματικά» αυτοκίνητα είναι, και έχει να κάνει απλά με το ότι δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε;
 
Πόσο χοντρό κράξιμο τρώνε τα ηλεκτρικά; Τι τα λένε ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία, πλυντήρια, υπολογιστές με ρόδες, μπαταρίες με ρόδες, φορτηγά, τανκς, παιχνιδάκια, αυτοκινητάκια του γκολφ. Ότι μπορείς να φανταστείς για να τα μειώσουν, να τα υποβιβάσουν να τα κάνουν να μην μπορούν να σταθούν δίπλα στα «πραγματικά» αυτοκίνητα, αυτά που ξέρουμε, αυτά που αγαπάμε.

Μήπως στην πραγματικότητα δεν τα γουστάρουν γιατί είναι ακριβά;

Όμως όσοι κράζουν τα ηλεκτρικά, πόσο σίγουροι είναι πως είναι όντως έτσι; Πως όντως είναι «μάπα», κακά αυτοκίνητα, βαρετά, αδιάφορα, «μεταφορικά μέσα» και γενικά μη-αυτοκίνητα. Πόσο σίγουροι είναι πως τα ηλεκτρικά είναι η «ντροπή της αυτοκίνησης»;
 
Βλέπεις υπάρχει το πρόβλημα της τιμής, που κάνει τα ηλεκτρικά απλησίαστα. Και έτσι ο κόσμος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα μισήσει. Ειδικά με δεδομένο ότι πλέον ότι λανσάρεται είναι ηλεκτρικό, και ότι μπορούσε πριν να αγοράσει είτε σταματάει να παράγεται, είτε αντικαθίσταται από ένα (ακριβό) ηλεκτρικό.

Πιστεύουν ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που αλλάζει η αυτοκίνηση, ενώ στην πραγματικότητα φταίνε τα όρια ρύπων

Είναι σα να φταίνε τα ηλεκτρικά για την απότομη αλλαγή στον χάρτη της αυτοκίνησης. Μπορεί να μην φταίνε, καθώς δεν είναι τα ηλεκτρικά ο λόγος που αλλάζει η αυτοκίνηση αλλά οι ρύποι (τα ηλεκτρικά είναι το αποτέλεσμα της αλλαγής), όμως ο κόσμος βγάζει την οργή του σε αυτά, και έτσι τα «στολίζει» με όλα τα διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Αν οδηγήσεις ηλεκτρικό θα πάθεις πλάκα με τα γκάζια, την τεχνολογία & την ησυχία στην καμπίνα

Πόσο όμως ισχύουν όλα αυτά; Έχει σταθεί κανείς να δει πως ότι και να λέμε για τα ηλεκτρικά, αυτό που προσφέρουν είναι αδιανόητο για τα «κανονικά» αυτοκίνητα. Τρομακτικές επιδόσεις, μηδενικούς ρύπους, άνεση, ποιότητα, ησυχία, τεχνολογία. Σε τέτοιο επίπεδο που αν δεν το δεις μόνος σου, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει.

Δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι να οδηγείς με τόση ροπή ανά πάσα στιγμή. Πως είναι να οδηγείς χωρίς να κραδασμούς, θόρυβο και τραχύτητα από το μοτέρ. Πως είναι να οδηγείς με απίστευτη ροπή που ούτε τα πιο γρήγορα σούπερκαρ συχνά δεν διαθέτουν, και με το προσπέρασμα να γίνεται αστεία υπόθεση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY